• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Karma vol met extra's

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

norskyan

Piano player
Lid sinds
3 oktober 2002
Berichten
48
Locatie
Drenthe
Wegens tijdgebrek en voorlopige beëindiging van mijn hobby biedt ik mijn Karma te koop aan via dit mooie forum. Als extra's bevat hij het MOSS-board (bank F), de piano-uitbreiding (bank D) en Trance Attack!! (bank C).

De piano is misschien niet de beste die er te krijgen is, maar het is wel wat de originele piano had moeten zijn. De Moss-optie is geweldig als je hem gebruikt in sequencer modus en met het Trance Attack-board kun je je heerlijk uitleven. Vooral als je een aantal templates hebt klaar staan.

De Karma is alleen thuis gebruikt en verkeerd technisch in goede staat. Met standaard, tas en goed Yamaha-pedaal om het compleet te maken.

Wie doet een goed bod? *D
 
Bericht door een moderator:
Lees even de marktplaats FAQ: richtprijs vermelden!
 
Re: Karma vol met extra's

De minimum vraagprijs is 1000 Euro. De synthesizer is in goede staat. Hij is drie jaar oud en is altijd netjes behandeld.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top