luidsprekers

3500 pleuro voor een vurenhouten kastje zonder dempingmatriaal en een Halffords autoradiospeakertje erin, en dan moet je ook nog je dure Denon versterker laten verklooien door ze?

Bwahaha:D :dubbel: echt niet:dubbel:

Volgens mij vertragen ze 1 van de kanalen in je versterker, krijg je van dat alom hier bekende nepstereo....:D , klinkt voor de niet kenners heel vet natuurlijk....
 
Geweldig ja, autospeakers in een kist bouwen, bodempje vrezen, versterker eraan met een delay op 1 kanaal en knallen maar, want meer is het natuurlijk niet.
 
Nou, vergeet het blaatverhaal er omheen niet he? Daar zit ook best wat werk in!
 
Waar liggen bij u de verbeterpunten?
DVD-speler vervangen door cd-speler. Zit te denken aan Esound E-5. Mogelijk ook betere interlink. Heb al andere stroomkabels geprobeerd maar dat gaf geen winst

andere stroomkabels? Netsnoer = netsnoer toch? lijkt het mij logisch dat dat geen 'winst' geeft.

Ik zag een keer op zo'n audiofielen site, een VOLUMEKNOP van hout, van $500!!!!!! traditionele plastic en metalen volumeknoppen zouden namelijk het geluid negatief beïnvloeden omdat ze mee konden trillen met de versterker... :biertje: :biertje: :biertje:
 
hahahaha




--Small tot ruimtes van 300m3 de prijs varieert afhankelijk van uw wensen tussen de 1750 Euro en 3500 Euro exc. 19% BTW per box.

--Medium tot ruimtes van 750m3 de prijs varieert afhankelijk van uw wensen tussen de 2750 Euro en 4500 Euro exc. 19% BTW per box.

--Large tot ruimtes van 1000m3 de prijs varieert afhankelijk van uw wensen tussen de 5500 Euro en 8500 Euro exc. 19% BTW per box.

--Extra Large tot ruimtes van 2000m3 de prijs varieert afhankelijk van uw wensen tussen de 12000 Euro en 25000 Euro exc. 19% BTW per box.

--Extra extra large tot ruimtes van 10000m3 en hoger.de prijs varieert afhankelijk van uw wensen tussen de 30000 Euro en hoger (maatwerk) exc. 19% BTW per box.

Dat de prijzen zo liggen is niet raar, als u bedenkt dat er voor een SD2L zo’n 2000 Euro en voor een SD2XL al meer dan 5000 Euro aan alleen het hout benodigd is. Dat geeft toch wel aan, dat we a) Topkwaliteit materiaal gebruiken en b) dat de prijsstelling met het werk er allemaal bij geen bedragen zijn die hoog zijn. De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed. In principe koopt u een installatie voor het “leven”.
 
geweldig hahaha, dit is zo erg fout dat ik die bedenker haast zou willen feliciteren



De kwaliteit is dermate ongekend dat alle grote concurrenten ons in de verste verten niet benaderen met de kwaliteit. Het is een kunstwerk op zich die ook als zodanig gezien moet worden.



volgens mij moet jij je op een andere markt richten mischa haha, jij kan nog wel in een paar prijsklasses erboven zitten
 

Attachments

  • voorbeeldbinnenwerk.jpg
    voorbeeldbinnenwerk.jpg
    30,4 KB · Bekeken: 38
zij gaan nu net even over de top. De meeste luidspreker fabriekjes geven info waar je nix aan heb en kan maar deze slaat echt alles /
 
De systemen zijn af te stemmen op gehoorschade en leverbaar met afzonderlijke versterker

Gelukkig maar. Want je wilt er toch wel wat aan overhouden toch. ;)
 
vandaar ik vroeg me al af waarom de liters cola maar door bleven gaan bij het dragen van een telefoon
 
Origineel geplaatst door renema
De systemen zijn af te stemmen op gehoorschade en leverbaar met afzonderlijke versterker
Gelukkig maar. Want je wilt er toch wel wat aan overhouden toch. ;)
OK, dan heb je wat gehoorschade opgelopen... maar dan is wel je lichaam mooi helemaal ontgift en schoongemaakt! Welk geneesmiddel heeft er nu geen bijwerkingen?
 
Back
Top