Wat voor werk doe je?

Wat voor werk doe je?

  • Audiotechniek

    Stemmen: 2 3,3%
  • Muziek branche

    Stemmen: 8 13,3%
  • ICT

    Stemmen: 14 23,3%
  • Studeren

    Stemmen: 12 20,0%
  • Anders

    Stemmen: 24 40,0%

  • Totaal aantal stemmers
    60
ik ben kunstenaar. momenteel werkloos. af en toe doe ik interims en zwartwerkjes.... hoop aan de slag te kunnen in de reclamewereld om mn weg te zoeken naar de filmwereld :z
 
Origineel geplaatst door INLAND EMPIRE
Niemand hoer of gigolo? :D

Ik verhuur ook wel bananen, maar ik hoef ze nooit terug..
 
Origineel geplaatst door 6 trak
tennisbalkweker

Ik heb het wel eens geprobeerd, maar ze wilde niet uit het pingpongbal stadium groeien, wat is je geheim? (Als ik zo vrij mag zijn...)
 
Receiving Quality Control Inspector.. 8o)

Ofwel, in een magazijn doosjes die binnen komen ff nakijken of ze open zijn geweest, zoja controleren of ze nog oke zijn, en dan weer het magazijn insturen... Order picken doe ik ook vaak...

Ofwel, hersenloos k*twerk waar ik intussen genoeg motivatie door gekregen heb (na bijna 3 jaar) om weer mooi een opleiding te gaan volgen... Ik ben momenteel bezig met een basisopleiding op de HKU, en ik hoop er dit jaar aangenomen te worden zodat ik weer fulltime naar school (en dit keer mét motivitie ;))kan...
 
Technische dienst medewerker bij een computer winkel. Doe ik sinds kort, heb 3 jaar als verkoper in de winkel gestaan.
 
voorheen runde ik een drugskartel, stond aan het hoofd van een zeer gemotiveerd team bolletjesslikkers, toch zocht ik een grotere uitdaging. dus heb ik de hele narcoticabranche aan de spreekwoordelijke papaver gehangen. bezit nog wel steeds 51% van de aandelen in dit bedrijf.

Ik ben een eigen bv begonnen en de een van de eerste werkzaamheden was het importeren van poolse vrouwlijke adolocenten. inmiddels is het bedrijf gegroeid naar zo'n 1500 medewerkers. deze werken verdeelt over de vier grotere steden.

Daar ik toch altijd ga voor nieuwe uitdagingen, en niet zozeer voor het grote geld. ben ik al weer bezig met een nieuwe onderneming op te zetten. Gespecialiseerd in liquidaties hebben we inmiddels in ons korte bestaan van deze bv al een zeer indrukwekkende lijst van afgeronde projecten, en daardoor een goede naam opgebouwd in deze branche.

al met al ben ik dus iemand die zich in meerdere dingen bezighoudt, ik hou echt van me werk. heb van mijn hobbies mijn beroep gemaakt zeg maar.
 
Ben militair bij de Luchtmobiele Brigade en ben 's weekends meetal met muziek bezig. Omdat ik doordeweeks op de kazerne ook wat wil doen en ik thuis naar een kleinere kamer verhuisd ben, gaan m'n SL1200's naar de kazerne. Kan ik daar mooi draaien.
 
Ik was een aantal jaren onderwijzer electrotechniek, nat- en wiskunst. Daarna een poos radio-diagnostisch laborant ('röntgen-fotograaf') en tegenwoordig doe ik aan vrijwilligerswerk: bij een lokale popzaal ben ik stagemixer, en ik werk als 'DTP-er / fotograaf / redactielid' bij een wijkkrant. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de opzet en het beheer van een website van een niet commerciële instelling (die liever géén bekendheid heeft, dus noem ik hier niet wie en wat).
 

Attachments

  • schedel.jpg
    schedel.jpg
    17,2 KB · Bekeken: 69
Laatst gewijzigd:
Origineel geplaatst door INLAND EMPIRE
Niemand hoer of gigolo? :D
heb gigolo geprobeerd maar dat betekende werkloosheid in de ruimste zin van het woord =(

:P
 
Teamleader in een callcentre voor technische support.
Gigolo heb ik geprobeerd maar ik kreeg maar geen klanten, kweet ook niet waarom ;) :D :D :D
 
ICT

ICT

deze jongen beheert een stel oracle databases en doet verder nog wat klusjes op windows 2000/2003.

-C-
 
Na een carrière in de bouw als betonvlechter, chauffeur bij een koeriersdienst, chauffeur bij een horecagroothandel en logistiek anusje-van-alles bij diezelfde horecagroothandel (inkoop/voorraadbeheer/planning, enz) verkoop ik voor (alweer) diezelfde horecagroothandel Marsen, blikjes Cola en Bifiworstjes.
Ach....... het houdt je van de straat.......

ik ben, wegens claustrofobie dankzij die kleine k*t-bestelfrikadel waar ik nou in rondsjees, wel driftig op zoek naar een baan waarin ik weer met een dikke overladen vrachtwagen op pad mag
 
ICT

Vooral webmeuk (php). voor 60% toepassingen voor het bedrijfsleven, voor 40% kleinere projecten als websites en mailings.
 
Origineel geplaatst door gemmetje

ik ben, wegens claustrofobie dankzij die kleine k*t-bestelfrikadel waar ik nou in rondsjees, wel driftig op zoek naar een baan waarin ik weer met een dikke overladen vrachtwagen op pad mag

Moet je in de standbouw gaan.. ;)
 
Back
Top