een nieuwe newbee

Akbal

Nieuwkomer
Lid sinds
23 januari 2006
Berichten
9
Dag lieve mensen.. ik werd door mijn kennis bliep op de hoogte gebracht van het bestaan van dit forum.. helemaal te waus! ben een aantal maanden geleden begonnen met het produceren van psy-trance, gaat errug lekker maar barst nog steeds van de vragen.. :confused: momenteel heb ik 2 probleempjes: 1. ik heb hier de virus via audio en midi aangesloten op de tascam en de tascam in de computer in cubase.. heb een midikanaal via output aan de virus aangesloten en een audiokanaal geopent en ge-armt.. nog steeds hoor ik geen geluid.. balen.. misschien iets verkeerd gedaan in device set up.. 2. ik wil een kick in wav-formaat importeren in een drum-machine (LM7), aar die accepteert alleen .fxb .. dus.. heb ik die kick gecopieert en in .fxb gezet en guess what.. kan hem nog steeds niet als bank importeren.. hoe dan ook, leuk kennis te maken... bye for now..
 
Ja lieverd.. verder alles kits.. :kroon: had ik maar die verdomde mannelijke logistiek in me..
 
de tascam is de tascam us-428.. foto zal ik er zodadelijk bijzetten...
 
Welkom
 
Hallo,

Ik ook nieuw hier. Weliswaar geen toetsen- maar saxofonist. Sinds kort een yamaha wx-11 met een wt-11 gekocht en aan 't rommelen. Op zoek naar een vl-70, maar andere synth module is ook een optie. Welke weet ik nog niet, maar daar hoop ik op dit forum meer over te weten te komen. Een nieuwe wereld is voor me opengegaan!!
 
Ook welkom:D
 
Ola!


ennuh Scheers
:biertje:
 
Welkom !
en alexander; je bent je vorkje vergeten... :o:
 
Alsnog:

Alsnog:

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biertje:
 
Back
Top