• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

LEM Falcon digitale mixer

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

studiootje

Stamgast
Lid sinds
29 januari 2004
Berichten
221
Te koop: LEM Falcon digitale mixer.
Digitale 10 kanaals live mixer, total recall systeem. Per kanaal dynamics, dat betekent een compresor/limiter en gate op iedere ingang. Darnaast heeft hij een dubbele effectprocessor die op ieder kanaal kan worden losgelaten. Deze effectprocesor heeft een groot scala aan zang, instrument en totaalgalmen, delays, chorus, etc. Toonregeling is parametrisch per kanaal. Alle instellingen zijn eenvoudig op te slaan. Perfect geschikt voor kleine bands, vaste installatie's of theaterwerk.

Mag weg voor 350 euro...? (Nieuw nu 899,-)
 

Attachments

  • 00227lem.jpg
    00227lem.jpg
    9,5 KB · Bekeken: 27
Voor minder dan? Ik heb een bod van 250 euro binnen. Of ruilen voor een Roland SRX expansie board?
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top