Techno uit moeder natuur!

Origineel geplaatst door Frer!k
Ooit eens in een ruimte gestaan waar de nieuwe versie van zo'n MRI-scanner van Philips getest werd. In die ruimte hoorde je ook de stikstof-pomp. Fucking hell! Ging (van binnen dan, het was een tamelijk braaf gezelschapje om me heen) tamelijk uit m'n plaat van het ritme wat dat ding maakte.

Jaaa,

Al twee keer in (onder) de MRI/NMR scanner geweest.
Pure Techno !!!!!!

K.
 
Techno

Techno

Mijn vader heb een gote schuur, met allerlij meganisch gereedschap, en hydrolisch. Heb er vaak mee geknutseld.(bedoel van opgenomen)
Er zijn inderdaad al wat mensen die het ook doen, zo is er ook 1 in Nederland die er al jaren behoorlijk aktief mee is geweest, ik ken zijn naam niet.
Ooit een keer een docu over gezien.
KLinkt heel abstract, hij legde altijd zijn md speler voor een midagje in het park of op een industrie terrein.
Ook vett is , geluiden uit films manga films, waar veel indistruele geluiden in voor komen zoals akira.

laterzz
 
bedoel industrieele geluiden
o ja wat vet klinkt met een las apparaat!!!!!!!!!!!!!!

Je kent wel, de methode lassen het handlassen met beklede elektrode.

Dat je langzaam over het materiaal moet strijken. Moet je dus niet doen leg de electrode er op dat het materiaal het aantrekt.
DAN KRIJG JE EEN VETT GELUID !!!!=)
 
Leg jullie oor eens te luisteren bij Remco Scha, geluidskunstenaar.
Eigenlijk is er een apart forum over dit soort zaken, kortweg 'het audio-sculptuur' genoemd, maar op een synthforum kan toch ook wel?

Scha spant draden over electrische gitaren. Deze draden worden dan weer aangedreven door electrische boormachines, decupeerzagen, etc. De gitaren worden in akkoorden gestemd of in iets anders, maar gestemd worden ze. Er ontstaat een puur ritme, waarbij de harmonischen van de tonen een belangrijke rol gaan spelen, vergelijkbaar met het snel open en dicht draaien van de resonantie van een filter.

Zie: http://iaaa.nl/music/machines.html
en: http://iaaa.nl/music/machpictpages/haag.html

Audio-sculpturisme was een hot item in de tachtiger jaren van de vorige eeuw, maar het heeft nooit echt doorgezet. De opkomst van het gebruik van de computer is daar mede de oorzaak van...

Wout
 
Het geluid wat vrachtwagen banden maken op het wegdek is ook erg vet, alleen hoe neem je dat makkelijk op zonder alle bijgeluiden van eigen auto en andere herrie op de snelweg.
 
heb tijdens de genste feesten ook wel eens lekker staan swingen op het ritme van het raspatat apparaat toen mijn vriendin een pataje ging halen!
boemtatjssssboemtatjssssboemtatjssss echt te vet, kwam vast ook door alle shit die ik toen gerookt had ;)
 
Back
Top