Niet zo nieuw lid

Yoozer

vorbei
Lid sinds
6 november 2002
Berichten
9.559
Locatie
Thuis
Even voorstellen dan maar. Rob Janssen aka Yoozer (en de Yoozer met het forum met de leuke damesplaatjes die je vindt als je op Google zoekt, dat ben ik niet, die kerel heeft m'n naam gewoon ge/misbruikt. Lang verhaal.). Ben in 1991 gestart met een Juno-60, een hele ris synths versleten van een SY-35 tot een JW-50 tot een PSR-500 en een PSR-7 (Oplettende lezers zullen zien dat dit precies de omgekeerde volgorde is :) ) alswel een Solina String ensemble en een DR-110 (opgeblazen doordat ik dacht dat ik 'm op de Solina kon zetten.). Op de middelbare het voorrecht gehad om met een DX-7, DX-21, JX-1 en JX-3P te werken.

Heb in '97 een W5 gekocht, m'n eerste serieuze workstation waar ik een zomer lang voor krom heb moeten liggen, heb een paar performances gedaan op school die goed werden ontvangen. In '99 een N5ex gekocht, geruild voor een XP-30 (waar ik nog steeds blij mee ben) en geleidelijk steeds meer gaan spenderen op 't gebied van apparatuur. Ik heb met een vriend in '99 een CD'tje uitgebracht, er toch wel zo'n 50 van verkocht, en in het begin van 2000 samen met dezelfde kerel een demo gemaakt en daar 20 kopietjes van opgestuurd. Er sloeg er eentje van aan, en we kregen een contract. Hij is inmiddels voor zichzelf bezig onder de naam Bassdriver (tracks : Fatal invasion, Lords from above), en door school (HBO Computertechniek) ben ik wat achtergebleven in het producen. Ach ja, ik heb nog zo'n maand of 2 de tijd om iets hitfähigs in elkaar te bakken in het hardstyle genre. Misschien krijg ik dan een paar eurootjes zodat ik me eindelijk een 01v kan veroorloven.

Ik zit normaal ook op de Harmony Central forums en op uitnodiging van iemand die daar Geloog heette (en die na een nieuwsbericht hier gelijk tot persona non grata verklaard werd, of niet?) ben ik hier naartoe gekomen. Ik had het forum al wat eerder gevonden maar was nog niet echt gemotiveerd om te joinen, ook omdat ik al veel te veel tijd besteedde op HC (ongezonde postcount van 7000+).

Waarom zit ik dan hier? Nou, vooral om te lezen. Vooral bij de tips & tricks kom ik hier beter mee vooruit dan op HC. Ook het "Tracks" gedeelte is een goede aanwinst - leuk om te luisteren naar andermans spul. De gearlist en de studio hebben jullie allemaal wel gezien in de "post je crib", dus daar hoef ik je ook niet meer mee te vervelen.

Dus, bij deze :).
 
Welkom hier en als je Geloog nog een keertje spreekt, wens hem dan het beste... Zijn oakley is wel erg vet.
 
welkom:D

kwam hier toevallig op toen ik zocht op "crib ensemble" om mijn eigen studiofoto te vinden
 
hahahahaha beter laat dan nog later he?

:okdan:
 
Back
Top