de rare bird tribute band!!!

bliepertronic

Vintage kloon
Lid sinds
16 december 2004
Berichten
3.184
Locatie
utrecht en omstreken
een band waar we zeker van waren dat daar nog geen tribute project van was gestart is die van rare bird!! voor toetseneurs een extra pittige opgave daar deze band 2 zeer getalenteerde toetsenspelers in zijn gelederen heeft!!.. maar als je er niet aan begint is alles moeilijk dus hebben we alle zo antiek mogelijke instrumenten van zolder , van ebay af gehaald en zijn gaan oefenen.. eerst maar een nummer van het orgineel..


e nu iets wat wij hebben geprobeerd vanmiddag..
 
overigens was graham field de oprichter van rare bird behoorlijk de boot ingegaan door een gigantischr wereld hit te schrijven maar die uit liet voeren door andere muzikanten en daar geen rooie cent van kreeg te zien terwijl die band (steve rowland and the family dog er slapend rijk mee werden.. het ging om de evergreen sympathy niet bepaald sympatiek van die steve met zijn honden...
 
na rare bird ging graham field verder met de band fields.. (die waarschijnlijk naar hem werd genoemd...) waar ook nog drummer andrew mcculloch (king krimson, greenslade en vele anderen) in speelde.. ook daar rolde weer zo,n mega hit uit al had die het in nederland niet veel verder geschopt dan de nummer 1 van de veronica adje bouwman top 10 ik denk dat een hoop hier dit wel bekend zal klinken..
 
Wauw.. heeft wel een boel power... video is ook heel gaaf gedaan :halleluja

Klinkt veelbelovend. Heel veel succes met dit project. :okdan:
 
Back
Top