• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht E-MU Systems E5000 Ultra Sampler

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

r.5

Vers lid geweest
Lid sinds
8 mei 2003
Berichten
3.460
Locatie
Thuis
E-MU Systems E5000 Ultra Sampler
 
Een van de nieuwste en beste versies van de E-Mu Ultra-samplers met uitgebreide synth / sample-engine, beroemde morphing Z-plane filters en geweldige FX. Klinkt warmer dan de Akai samplers.

Nieuw gekocht toen E-Mu stopte met het produceren van deze maar slechts een paar uur / dagen gebruikt. We hebben ons best gedaan, maar op de een of andere manier konden we het gewoon niet zo goed met elkaar vinden ... Zit sindsdien veilig in de originele verpakking en we zijn elkaar uit het oog verloren, tot vandaag ...

Wordt compleet geleverd met rack-oren (nog niet gemonteerd), geheugenuitbreiding (maar accepteert standaard DRAM), HDD-montagekit (accepteert zowel IDE als SCSI), originele floppy en nieuwste OS (4.70).

Wordt verzonden in originele verpakking ...
 
Hij is in absolute nieuwstaat en is voor 399€ + shipping de jouwe...
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top