• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

5x Cordial CFD 1,5 DVT zgan (multicore D-Sub to TRS)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

TerrydB

Nieuwkomer
Lid sinds
12 september 2019
Berichten
8
Locatie
Holland
Multicore kabel, als nieuw. 2 Maanden gebruikt. Wegens nieuwe geluidskaart te koop. 25-Pins connector -> 8x stereo jack rean sub-d connector, gemaakt door neutrik compatibel met rme, digidesign, tascam en yamaha apparaten lengte: 1.5 Meter kleur: zwart

ik heb deze 5 kabels 3 maanden aangesloten gehad en nauwelijks gebruikt. Wegens aanschaf andere geluidskaart met directe trs aansluiting te koop. Factuur aanwezig. Gekocht bij tonecontrol haarlem. Nieuwprijs 85 euro per stuk.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top