Deze discussie is gesloten.
X
X

Roland JV-880 incl PCM card

Collapse
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Roland JV-880 incl PCM card

  Te koop aangeboden, in zeer nette staat en goed werkend, Roland JV-880 module. Eerste uit de JV reeks en volgens sommige reviews nog steeds de fijnst klinkende. Inclusief een PCM data card (rich sound collection 2). Vraagprijs 150 euro. Ophalen in omgeving Deventer, verzenden kan ook, kosten en risico koper.

  #2
  En een fotootje ...
  Bijgevoegde bestanden

  Comment


   #3
   De PCM card is verkocht, de module zelf is nog te koop, voor SF leden mag hij weg voor 100 euri ... !

   Comment


    #4
    Herstel, kaartje niet verkocht, gaat om een data card, deze is dus nog inbegrepen bij de prijs...

    Comment


     #5
     Gewoon handel dus
     M.I.A.I
     Musical Instrument Analog Interface

     Comment


      #6
      Dag Arjen, geen handel, wel snel handelen ... , heb vroeger een jv 1080 gehad, maar reviews waarin staat dat de 880 beter klinkt ... ik haal het er niet echt uit ... en helaas zijn de voices uit de 1080 niet in de 880 te laden. Voor mij dus snel duidelijk dat ik ipv de 880 de 1080 weer in huis wilde halen (en inmiddels heb gehaald). Om ongeveer quitte te spelen iets hoger ingezet (afdingen is altijd bij de prijs inbegrepen ... ; )
      Maar vooralsnog oorverdovende stilte rond de 880 ... De data card kun je geen voices naar toe schrijven alleen de voices die erop staan afspelen of evt naar je module laden. Gaat dus nog steeds gewoon erbij. (Handel is niet echt mijn ding, mijn eerste synth die ik ooit verkocht was een Juno 106, met enige moeite voor .... 350 euro .... : (

      Comment


       #7
       Hier mag een op

       Comment

       Working...
       X