Embedded YouTube soms niet zichtbaar

In de originele thread is alleen de nieuwste video zichtbaar.
Klopt, bij mij ook.

In deze thread doen ze het alle drie (de drie video's die ik daar gevonden had). De eerste video bestaat niet meer maar hij wordt wel embedded, net als de andere twee. Bij jou niet? Je bent niet helemaal duidelijk.
Bij mij is dat ook zo.

(de drie video's die ik daar gevonden had)
Er zijn er volgens mij vier. In dit draadje mis ik nog de video van 27 oktober 2016.

Voorbeeldje?
https://www.synthforum.nl/forums/showthread.php?t=202062&page=2
Bericht #33
>>> daar is (bij mij) nu een video zichtbaar die ik toen (op 31 okt 2016) geplaatst heb.
 
Tja, ik heb er geen verklaring voor. Ik geloof dat ze laatst (handmatig) oude links hebben aangepast van http naar https. Misschien zijn ze er een paar vergeten. Of misschien was deze laatste al wel https, of andersom...
 
Ik heb er op dit moment evenmin een verklaring voor. We hebben de http linkjes gelukkig niet handmatig hoeven aanpassen. We gaan er op korte termijn weer naar kijken, maar ik kan niet beloven dat dat binnen een dag gebeurt.
 
Als SF volledig https wordt, hoeven toch niet persé alle externe links aangepast te worden? Wat wil je daarmee bereiken? Veel links zullen dan niet meer werken. Daarnaast (b)lijkt het een recept voor problemen.
 
...maar ik kan niet beloven dat dat binnen een dag gebeurt.
Natuurlijk niet, ik / we wachten het rustig af. Ik ben wel blij dat ik het probleem niet hoef op te lossen (heb er de ballen verstand van!).

Succes!
 
Even ter info...YouTube-video's die ik gisteren (en de afgelopen week) geplaatst heb staan er sinds vanochtend niet meer. Ook geen link.

Ik weet daar jullie er mee bezig zijn, dus een reactie op dit bericht is niet nodig. Ik wacht het rustig af.

Voorlopig blijf ik YouTube-video's plaatsen en dan ga ik er vanuit dat het later wel 'vanzelf' goed gaat komen.
 
Vandaag tegen vieren een clip geplaatst en is een uur later alweer verdwenen.
Dus ik vraag me af of de nummers die je plaatst ooit nog zichtbaar worden want er is geen link of wat dan ook?
Ik wacht wel af met plaatsen tot alles weer in orde is
 
Een korte update. We zijn er gisteren opnieuw mee aan de slag geweest en hebben alles tot in de puntjes werkend gekregen. Alle oude en nieuwe video's werden keurig embed. Na onze sessie van ruim 4 uur ben ik tevreden gaan slapen... Jullie snappen dat wij zeker net zo teleurgesteld waren als jullie toen vandaag bleek dat er kennelijk toch iets is wat we over het hoofd zien.

Je kunt gewoon video's blijven plaatsen. Ze zijn dan mogelijk niet zichtbaar, maar de links worden wel opgeslagen. Als we de boel uiteindelijk definitief aan de praat krijgen, is er dus niets verloren.
 
Na enkele dagen lijkt het er sterk op dat het probleem nu definitief is verholpen. Het heeft onze chef bezemkast wat hoofdbrekens gekost, maar na het nodige onderzoek hebben we een oplossing gevonden. Kom je nog iets geks tegen, laat het ons weten.
 
Back
Top