ChillOut->Tech

Shopje, :o:
<embed src="http://www.soundclick.com/widgets/creatives/mp3PlayerVIP.swf" flashvars="bandid=804569&ext=1" name="MP3PlayerVIP" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" pluginspage="" http:="" www.macromedia.com="" go="" getflashplayer="" height="170" width="380">
 
Klinkt zeker niet verkeerd. De lange bassline vind ik niet heel erg lekker liggen tussen de rest van de geluiden die een stuk subtieler overkomen. De track is opgebouwd uit voornamelijk terugkerende elementen die ik over de volle 6 minuten een beetje vind vervelen.

voor de rest: :okdan:
 
Hey mc_kwok, bedankt voor het beluisteren en reactie.

Die bassline (toen ik het aan het maken was) vond ik well lekker contrasteren met de meer subtiele sounds en dat gaf de mix een heftig tintje, maar als ik er nu effe op let wat je zegt dan hoor ik wel dat op sommige momenten hij vecht met de rest van de track.
Ik kan mishien de bassline in lage cutoff reso houden inplaats van aan die knopjes te draaien gelijk een spast :engel:.

Over de terugkerende elementen, zou het beter zijn om een maal dat ik iets weghaal of uitfade gewoon iets nieuw te gebruiken of zou het voldoende zijn om hetzelfde geluid te gebuiken maar dan met een andere variatie (eg solo voor main melodietje.. roll/shuffle etc voor rythm)
 
Back
Top