• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

  Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Native instruments komplete 4 & komplete 5 & kore2- waldorf

Status

denizaya

TRanced
Lid sinds
22 november 2007
Berichten
17
Te Koop:

NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE 4 EN KOMPLETE 5 in combinatie met de NATIVE INSTRUMENTS KORE. Buiten de NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE BUNDELS zit er ook een PPG wave 2.V The Waldorf Edition VST (Waldorf) erbij. De reden van het verkoop is dat ik de verkeerde VST bundel heb aangeschaft. De aankoop bonnen en de verpakkingen van Komplete 4-5 & Kore zijn aanwezig.De koper heeft 8 maanden garantie. Zoals je wellicht op de foto hebt kunnen zien zijn de bij-hoorende boekjes van de VST'S ook aanwezig. Het pakket is nog geen 4 maanden oud. Hij is zo goed als nieuw!! De Kore is in een rookvrij ruimte gebruikt. Met het aankoop van deze pakket word je 15 VST'S van NATIVE INSTRUMENTS rijker, daarnaast heb je de NATIVE INSTRUMENTS Kore en de Waldorf VST nog. De KORE is upgraded naar KORE 2.De PPG wave 2.v The Waldorf Edition kost je 149 US $ in de winkel. De KOMPLETE 5 exclusief de Kore kost je 999 euro en inclusief de Kore kost het je 1198 euro. Laten we eerlijk zijn software is software zolang ze maar origineel zijn. Het is zonde om 1200 euro te betalen als je voor 1100 meer kunt krijgen :stupid !!!! De Komplete 5 heeft de volgende vst niet in zijn pakket : VOKATOR & SPEKTRAL DELAY. Dus met dit pakket heb je meer aan VST'S dan de Komplete 5 bundel zelf. Haal je voordeel mee uit-!! :engel: Al met al een perfect pakket voor een producer. :okdan:

Mocht je vragen hebben hoor ik ze graag. Na tel. contact kan je komen bezichtigen.
Ik kan het pakket ook onder rembours naar je toe zenden.

Specificatie Komplete 4 :

KOMPLETE 4 is de uiteindelijke bundel voor musici en producenten. Twaalf grond-brekende synthesizers, de monstertrekkers, de wedijver, de gevolgen en een virtuele gitaar studio veranderen gecomputeriseerde opstellingen in echt uitvoerige, professionele productiereeksen.

KOMPLETE 4 betekent onbeperkte creatieve vrijheid in alle situaties: leef prestaties, muziekproductie, instrument en correct ontwerp. Meer dan 8.500 stelt vooraf in en 4 steekproef bibliotheken bedragend meer dan 50 GB aanbieding een rijkdom aan materiaal om rechtstreeks weg te beginnen met!

KOMPLETE 4 omvat de volgende instrumenten:


1-REAKTOR 5 - fully modular sound design studio
2-ABSYNTH 4 - synthesizer with unrivalled sonic potential
3-GUITAR RIG 2 Software - guitar amps, cabinets and effects emulation
4-KONTAKT 2 - the ultimate next-generation sampler
5-BATTERY 3 - the pioneering drum sample expert
6-AKOUSTIK PIANO - 3 famous grands and 1 upright
7-ELEKTRIK PIANO - four legendary electric stage pianos
8-B4 II - the award-winning tonewheel organ emulation
9-FM8 - radically expanded FM synthesizer
10-PRO-53 - the perfect emulation of an analog synth classic
11-VOKATOR - the new dimension in vocoding
12-NI-SPEKTRAL DELAY - unique FFT-based delay effect


Specificatie Komplete 5 :

KOMPLETE 5 is de high-end inzameling van 11 grond-brekende synthesizers, monstertrekkers, wedijver, en een virtuele guitar studio. Perfectioneer voor zowel studio als stadium - dit is de industrie-standaardbundel voor ernstige musici, producenten en correcte ontwerpers. KOMPLETE 5 instrumenten kunnen bij platina-verkopende verslagen en in ondergrondse clubs worden gehoord gelijk, over de hele wereld.

KOMPLETE 5 omvat de volgende Instrumenten:

1-KONTAKT 3 - the industry-standard sampler with a 33 GB library
2-GUITAR RIG 3 Software Edition - the ultimate guitar and bass studio
3-MASSIVE - the formidable sound monster for fat basses and more
4-REAKTOR 5 - the extremely versatile, modular instrument studio
5-ABSYNTH 4 - the legendary synthesizer for vivid soundscapes
6-BATTERY 3 - the dedicated drum sampler providing premium drum kits
7-AKOUSTIK PIANO - three famous grands and one upright
8-ELEKTRIK PIANO - the sounds of four renowned electric pianos
9-B4 II - perfectly recreates the sound of the legendary B3 organ
10-FM8 - FM synth for crystal-clear, airy, and razor-sharp digital sounds
11-PRO-53 - the faithful reproduction of a synth legend


Specificatie Kore2 :

Productie-klaar correcte bibliotheek KORE 2 veroorzaakt scherp-randgeluiden die vanaf het begin op de geïntegreerde audiomotoren van MASSIEVE, van ABSYNTH, FM8, van KONTAKT en GUITAR INSTALLATIE de van REAKTOR worden gebaseerd. De veelzijdige correcte bibliotheek behandelt productie-klaar geluiden van bijna alle soorten - zich uitstrekt van band en orchestral instrumenten aan synthesizers, trommels, soundscapes en correcte gevolgen. Elk inbegrepen geluid verstrekt tot 8 correcte variaties die kunnen zijn morphed het gebruiken van het unieke morphing stootkussen of het controlemechanisme KORE - de ingewikkelde sonische overgangen zijn bij uw vingertoppen!

Specificatie PPG wave 2.V Waldorf :

Pg de Golf 2.V is de reïncarnatie van een cultus begon, die terug in 1982 en is nu beschikbaar als Instrument VST voor uw systeem van PC en van MAC VST. De Golf 2 reeksen was de eerste digitale wavetable synthesizer met analoge filters, die een revolutie in zowel geluid als concept aankondigen. De interessantste eigenschap van de Golf was zijn capaciteit om door 64 golfvormen te vegen in welke PPG wavetable riep. Bijna 2000 golfvormen waren beschikbaar binnen 32 interne wavetables van de Golf. Het resultaat van deze wavetable technologie is dat het instrument PPG veel bredere palette en meer geanimeerd geluid dan typische analoge synthesizers van de vroege jaren '80 heeft, die neigden om slechts een paar statische golfvormen zoals zaagtand, impuls, of driehoek te hebben. Het geluid PPG was zeer uniek en identificeerbaar. Nu brengen wij dit exclusieve geluid terug naar het leven met alle voordelen een volledig geïntegreerd milieu van de softwareproductie zoals Cubase VST moet aanbieden: De output verschijnt direct in de mixer VST, zodat kunnen de gevolgen en EQ als een ander audiokanaal worden toegepast. De sporen van MIDI worden geleid rechtstreeks aan de input van de PPG Golf 2.V zonder de grillen van de kabels en de interfaces van MIDI te impliceren. Polyphony hangt nu alleen van het vermogen van cpu van uw computer af en het openstellen voor 8 PPG Golf 2.Vs, elk met 8 keer multitimbral vermogen, geeft u meer dan genoeg ruimte voor uw correcte verbeelding. Een nieuwe grafische pagina biedt het gemakkelijke uitgeven van enveloppen, generators en Scheiding/Nadruk aan. De combinatie van moderne softwaretechnologie plus de charme en het massieve correcte potentieel van de "oude" digitale dagen resulteert in een uniek instrument dat terug individualiteit en zuivere pret brengt: De PPG Golf 2.V.

Eigenschappen 8 keer multitimbral 32 wavetables met 64 verschillende elke golfvormen 2 oscillatoren per stem low-pass filter met Nadruk 1 LFO 3 de Grafische interface van de enveloppen (2 ADSR, 1 ADVERTENTIE) Snelheid en van de gevoeligheid Aftertouch voor envelopgenerators en Scheiding/het Aantal van de Nadruk stemmen die alleen van controle van de machtsMidi van cpu en automatisering de In real time van alle parameters omhoog aan 8 eenheden afhangen kunnen bij de zelfde tijd die (van de macht van cpu afhangt) Volledige eenheid werken en alle montages kunnen met lied (Cubase VST) het Correcte teruggeven (Cubase VST) worden bewaard.
 

Attachments

 • 1198360353NIMG_3235.jpg
  1198360353NIMG_3235.jpg
  39,9 KB · Bekeken: 12
 • 9135img_3238.jpg
  9135img_3238.jpg
  48 KB · Bekeken: 10
 • img_3242.jpg
  img_3242.jpg
  63,5 KB · Bekeken: 13

Yoozer

vorbei
Lid sinds
6 november 2002
Berichten
9.538
Locatie
Thuis
Bericht door een moderator:
Dus je richtprijs is 1100 euro?
 
Status
Top