• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

[progtrance] Pjotr G - Timeless

Pjotr G

funky lid
Lid sinds
1 november 2001
Berichten
4.580
Locatie
Nieuwkoop

janoz

Member
Lid sinds
27 november 2005
Berichten
10
Locatie
zaandam
Lekkere track hoor zit goed in elkaar weinig op aan te merken..

alleen dat ik de zang sample te veel voorbij hoor komen en gaat een beetje storen.

en het mag wat mij betreft meer naar een climax komen..

maar al met al puike track :)


succes
 

fuse

Well-known member
Lid sinds
7 juli 2001
Berichten
18.831
Klinkt lekker zeg. :)
 

JohnDoe5

Gedeactiveerd account
Lid sinds
3 november 2004
Berichten
1.158
vind het wel niveau hebben !:dj:

Onderin klinkt ie wel lekker vol...

Vind alleen de vocals wat vaag.
 
Lid sinds
11 april 2002
Berichten
1.828
Locatie
Utrecht
idd wel lekker. Zit productioneel zeker erg goed in elkaar, maar ik vind het wel een beetje een "tussendoor" track, oftewel er zit voor mij niet echt iets in qua melodie of geluiden wat verassend of speciaal is en waar ik het nummer later nog een keer voor zou opzetten.
 

C738

Meubilair
Lid sinds
5 december 2002
Berichten
6.139
Ik heb mijn ogen dicht, de muziek dringt langzaam tot me door...

Waar ben ik?

Ik open mijn ogen en focus langzaam op de omgeving... Ik sta op een dansvloer ergens in een club. Het is warm, ik pik een vlaag zeelucht op. Om me heen dansende mensen, ik dans zelf ook merk ik nu. Hoe lang ben ik hier al, hoe kom ik hier... De muziek neemt me mee, ik denk niet meer maar ik beweeg gewoon, vloeiend, meezwevend op de muziek.

Opeens staat er een meisje tegenover me. Ze kijkt me aan, ik kijk terug. Onze blikken lijken versmolten. Voorzichtig beginnen we allebei weer te dansen. Ze beweegt goddelijk en kijkt plagend naar me. We dansen...uren? minuten? ik weet het niet meer. Daar komt dat prachtige geluid weer wat ons meeneemt op zijn golven. Ik sluit mijn ogen en dans, laat me verder meevoeren.

Tijdens de break open ik voorzichtig mijn ogen... Ze is weg... Ik kijk rond... nee, nergens...
Ik vind troost in de invallende beats en dans door... genietend van de geluiden, opgaand in de zwoele sounds op een hete zomernacht. Langzaamaan verwaait het nummer terwijl ik naar buiten loop om naar de sterren en de zee te gaan kijken... iemand tikt me zachtjes op mijn schouder....

-C-
 

shortwave

Well-known member
Lid sinds
4 Maart 2003
Berichten
3.974
Locatie
Amsterdam
Ja, klinkt lekker. Geluid is ook goed. Klinkt hier in ieder geval geheel in balans.

Ik mis een bruggetje of iets dergelijks. Mag ook in trance erin IMO, om het spannend te houden. Flow is in ieder geval wel lekker. En geluiden goed uitgezocht en gecombineerd. Op de dansvloer doet dit het wel voor mij, mits in de juiste stemming.

:doei:
 

chosenminder

Well-known member
Lid sinds
12 februari 2005
Berichten
690
Het is lekkere track en met idd een goede flow in. Wil je d'r echt trance van maken dan moet er nog veel gebeuren. Dit is progressive.
 
Top