• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

3 trouble

anoniempje

hobby knooier
Lid sinds
30 september 2003
Berichten
4.670
Hallo hier ook een beasty boys remix van mij, zonder het te weten heb ik schijnbaar de zelfde vocals als iedereen gepakt want er staan nog wat remixen hier.

op de basslijn en de piano na is alles sample werk, de muziek zelf van beasty boys heb ik nog nooit gehoord,(misschien zonder het te weten).

ik vindt hem zelf wel aardig relax zo voor een beetje tijdvermaak


klikken

graag uw mening


heb er een zipje van gemaakt anders gooit de site hem er helaas af :(
 
Laatst gewijzigd:

anoniempje

hobby knooier
Lid sinds
30 september 2003
Berichten
4.670
ik krijg de teksten ook niet helemaal over de hele track gelijk wat ik doe er blijf altijd ergens een stukje wat niet lekker loopt

iemand een suggestie

of zijn die vocals express onregelmatig afgegeven
 
Top