• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

zomaar

microphlexx

Affected user
Lid sinds
8 mei 2005
Berichten
628
Locatie
Gent,Kortrijk
Ik maak normaal gezien mijn tracks met software maar ben nu de laatste tyd wat bezig met hardware.Het is natuurlijk veel leuker werken maar ik heb geen degelijke mixer enkel eentje met vier kanalen en die heeft dan nog geen schuivers.Hieronder vind je twee tracks die ik heb gemaakt.Echt bijzonder zijn ze niet maar ik moet alles regelen aan de apparaten zelf en dat is soms niet zo evident als je wel kunt begrijpen.Veel goeie reacties verwacht ik dus niet maar ik wou ze toch eens op het forum zetten.De klank is natuurlijk wat vetter dan tracks die met software afgemixt zijn.Het eerste is iets electroachtigs en de tweede is iets acidachtigs.De derde link is een kort filmpje van mn studiootje.

link 1
link 2

filmpje

:luv:
 

Dj Tony-E

House Dj/producer
Lid sinds
3 mei 2005
Berichten
229
Locatie
Rotterdam
zo slecht zijn ze ook weer niet hoor:D
ik vind ze wel tof het klinkt alleen de eerste klinkt nogg een beetje dof, mischien nog wat effecten toevoegen etc,
ik ben benieuwd succes ermee!
 

microphlexx

Affected user
Lid sinds
8 mei 2005
Berichten
628
Locatie
Gent,Kortrijk
Tnx we blijven bezig.Jammergenoeg heb ik geen geld voor effecten ik heb dringend een mixer nodig dat wordt het eerste en daarna mijn eerste vette synth en dan pas wat effecten jammergenoeg.
 
Top