Logic 5.3 voor OSX

osxIcon.jpg


Goed nieuws voor alle Appelaars. Want nu is voor Logic er ook voor OSX. Op zich een fantaschtische prestatie maar als je door het hoera verhaal heen prikt blijkt dat alleen de nieuw platinum versie beschikbaar is en je toch wel de goede hardware moet hebben omdat er een beperkt aantal 'core' drivers hiervoor beschikbaar zijn. En je qua mogelijkheden ook wel het een en ander inlevert. En men ook duidelijk stelt alleen haar eigen standaarden te willen gaan gebruiken. En ook erg flauw om te zeggen dat ondersteuning voor externe standaarden zoals rewire afhankelijk is van externe bedrijven.
Misschien een overstandige stap, maar na het 'PC schandaal' misschien niet geheel onverwacht.

Desalniettemin, het ziet er excellent uit en voor de gebruikers die wel een gokje durven te wagen een mooie testcase. Want voor dagelijkse gebruikers lijkt het me nog een beetje voorbarig om metteen al over te stappen.

http://www.emagic.de/english/news/index.html
 
mmmm toch maar een mac kopen dan ?

en vermoedelijk had emagic gewoon betere kernel programmeurs voor audio enzo dan Apple zelf

Er was volgens wat ik heb gehoord ook geen enkel geld probleem en is er veel voor emagic betaald

maar dat allemaal terzijde
 
zag dat ze bij zdnet.nl veel ophef voor logic wordt gemaakt
onder de kop van:

High-end muzieksoftware landt op OS X

Ondersteunt door stevige promoties Muziekstudio's die software van het Duitse Emagic gebruiken, kunnen dat nu ook doen onder OS X. De ondersteuning voor Apples nieuwste is geen toeval, net als het feit dat het bedrijf eind september stopt met het maken van software voor het Windows-platform. Sinds de overname door Apple in juli zijn Emagic-producten een breekijzer geworden om de high-end muziekmarkt open te breken en professionele gebruikers naar de Mac te lokken.


lees alles op:
http://www.zdnet.nl/news.cfm?id=20670
 
Back
Top