• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

[track] Techno trackie ... feedback gevraagd

glennplumber

Kneed je synth
Lid sinds
19 december 2001
Berichten
2.952
Locatie
Midden van het land.
Origineel geplaatst door j0ris
Lekkere duistere, vage geluidjes en funky ritmes! Wat dat betreft absoluut geen klachten.

Maar het zou wat mij betreft ook wel wat meer mogen "knallen". De mix is idd een beetje plat, en het klinkt mede daardoor toch nog wel erg beschaafd. De kick is ook een zeer beleefd "ploepje" ipv een echte "boem".

Bedankt man !

Hehe ... die kick is echt een wolf in schaaps kleren. Ik heb deze track 2wkn geleden live gedaan op een 5kw geluidsinstalatie en klonk in mijn oren opvallend lekker. Maar hoor hier op mijn monitoren helaas niet de diepte en kracht die ie bezit ... omdat ie nogal laag is.
 

glennplumber

Kneed je synth
Lid sinds
19 december 2001
Berichten
2.952
Locatie
Midden van het land.
Hier weer een verbeterde versie met meer reverb en wat meer compressie op het laag. :)

<a href='http://media.putfile.com/dancefuel-mpc-4-klaar-15-11-059' target='_blank'>Click here 'dancefuel'</a>
 
Top