• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg SDD-1000 delay + SIEL Expander 80 synth

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Boemtsjak

tsjinge tsjinge boemtsjak
Lid sinds
12 december 2001
Berichten
2.011
Locatie
Noord-Holland
Korg SDD-1000

12-bit digitale delay met voor elke funktie een knop. Zo zijn er knoppen aanwezig voor Input Level, Delay Time + Factor, Regeneration Feedback (zowel positief als negatief) + Hi-Cut (filter), Modulation Intensity + Frequency, Direct + Effect Output Level. Delaytijd is instelbaar van 1 milliseconde t/m 2,048 seconde. Daarnaast zitten er ook nog drukknoppen op om 'm als een eenvoudige sampler te gebruiken. Samples kunnen maximaal 2,048 seconde lang zijn en kunnen getriggerd worden door een voetpedaal of door de trigger out van een drummachine. Aansluitingen achterkant: Input met gain-regeling, Direct , +Mix en -Mix Outputs, Start, Rec, Hold, Rec Cancel en Bypass voetpedaal/trigger inputs. Technisch en optisch in goede staat, inclusief handleiding.

Prijs: 120 Euro


SIEL Expander 80

semi-analoge synth module, losjes gebaseerd op de Korg EX-800/Poly-800. 8-stemmig polyfoon, schakelbaar tussen monotimbraal met per stem 2 DCO's (pulse/saw) + LFO, 1 VCF (24dB SSM2045) + ADBSSR envelope + LFO, 1 VCA + ADBSSR envelope of bi-timbraal met per stem 1 DCO + LFO, 1 VCF + gemeenschappelijke ADBSSR envelope + LFO, en 1 VCA + ADBSSR envelope. Verder voorzien van chorus funktie. Ook is er een 2-sporen polyfone sequencer aanwezig met een capaciteit van 300 noten. 40 preset patches zijn in ROM opgeslagen en er kunnen in RAM 10 user patches opgeslagen worden. Op het bijbehorende RAM cartridge is er nog eens plaats voor 50 extra user patches. VCA en VCF reageren op MIDI velocity, de sequencer is te syncen aan MIDI-clock en alle parameters zijn via MIDI Control Change berichten te wijzigen. Aansluitingen: A/Mono Out, B Out, Phones, MIDI In/Out/Thru, Pedal In, Sequencer Clock In. Technisch en optisch in goede staat, inclusief adapter, RAM cartridge en handleiding.

Prijs: 100 Euro
 

Boemtsjak

tsjinge tsjinge boemtsjak
Lid sinds
12 december 2001
Berichten
2.011
Locatie
Noord-Holland
Foto SDD-1000

Foto SDD-1000

:)
 

Attachments

  • sdd1000fr.jpg
    sdd1000fr.jpg
    15,2 KB · Bekeken: 45
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Top