• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht te koop of ruil nord rack 2x

Prijs
300 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Substance

Ingeburgerd
Lid sinds
8 december 2012
Berichten
35
hierbij verkoop ik men nord rack 2x lekkere bak maar gebruik em gewoon niet . goed zorg voor gedragen alles werkt alles is nog perfect leesbaar je ziet dat hij niet gloednieuw is maar dat heb je met elke bak die toch wat van leeftijd aan het worden is . stat in rookvrije studio. verzenden of ophalen kan testen kan ook zonder probleem. graag toch een 300 euro heb er zelf meer voor betaald via een studio die werd opgedoekt. geen doos of facturen . ruilen kan doe voorstel.
te gent foto's volgen later ben momenteel live aan het voorbereiden
 
Back
Top