HORDIJK Dag

HORDIJK Dag
Geplaatst door earlabs
Toonzaal, Den Bosch
Zaterdag, 2 september, 2023 - 14:00
Tot: Zaterdag, 2 september, 2023 - 23:00
(---)
Categorie├źn

Aankomende data
Alle tijden worden weergegeven voor tijdzone: Europe/Amsterdam

Dit event is afgelopen

earlabs

Stamgast
Lid sinds
24 november 2013
Berichten
411
Locatie
Tilburg
Op zaterdag 2 september organiseren we een dag die helemaal in het teken staat van Rob Hordijk. Het middagprogramma bestaat uit lezingen, interviews met mensen die met Rob hebben samengewerkt, demonstraties en een workshop. In de avond zijn er optredens van Richard Scott, Joker Nies, Biyi Amez en anderen. Ook wordt dan de tweede compilatie CD met werken van Rob Hordijk gepresenteerd.

Meer informatie volgt!
 
Soldeer zelf een Hordijk Gibber onder leiding van Biyi Amez. Amez was jarenlang de vast partner van Rob Hordijk. Rob had al jaren het plan om een speeldoos te maken met de speak and spell chip. Hij had het concept al klaar liggen maar kwam er niet aan toe om hem te realiseren. Na zijn door heeft Biyi het basisconcept verder uitgewerkt. Er zijn nu 20 d-i-y sets klaar. 10 daarvan kunnen in Den Bosch worden gebouwd.

Kosten zijn 225 euro per Gibber.
gibbertotaal.jpg

Schrijf je in door mij een mail te sturen 550@earlabs.org

Er zijn dus maar beperkt plaatsen!!!!!
 
Ik kon er helaas alleen maar 's middags bij zijn, maar was mooi! Interessant interview met leuke anekdotes en gaaf om wat spulletjes van Rob in het echt te zien en te horen. Dank voor het organiseren @earlabs !

IMG_0414.JPG
 
Back
Top