• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Elektron Octatrack (zwart) + PL-2 stofkap ZGAN // Teenage Engineering TX-6 mixer + accessoires ZGAN

Prijs
1 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Mark Buning

Fader from Borneo
Lid sinds
22 november 2010
Berichten
239
Locatie
Rotterdam
In nieuwstaat verkerende Octatrack MKII (zwart), 1 jaar oud, heeft slechts enkele keren een proefritje gemaakt, beschermfolie zit nog op het schermpje. Doos en toebehoren nog helemaal compleet plus een PL-2 stofkap erbij. Factuurtje, garantie zit helemaal snor. Mooie bak hoor, maar ik heb weer teveel nieuwe spullen gekocht. :stupid Dus deze is op zoek naar een baasje die hem meer aandacht en liefde kan schenken. :luv:

Mag bekeken en getest worden in Rotterdam, voor € 1000,00 mag je hem mee naar huis nemen... :okdan:


Het zelfde geld voor de Teenage Engineering TX-6 mixer, deze enkele maanden geleden aangeschaft. Compleet met doos, toebehoren, factuur, garantie en wat accessoires.
Wat zit er extra bij dan?
Het complete setje mag weg voor € 850,00. De TX-6 kan eventueel wel verzonden worden. Aangetekend en verzekerd met PostNL voor € 8,90.
 
Voor de minder reislustige forumleden. De Octatrack kan ondertussen ook verstuurd worden. Ik heb een doos bemachtigd waarin hij veilig ingepakt kan worden. Aangetekend en verzekerd met PostNL voor € 8,90. :okdan:
 
Back
Top