Erica Synths Zen Delay nu ook als plug-in

ZDV_new_01.PNG.840x560_q85_smart.pngErica Synths komt dus nu met een plug-in van de Zen Delay.

Functies:

- De nieuwe LFO-pagina ademt verrassende ritmische animatie tot leven, regelt Filter en Delay, met FM- en AM-bedieningselementen om nog meer bedompte modulatiemogelijkheden toe te voege
- De preset manager (ja echt, een editor) helpt je om je eigen effectinstellingen op te slaan. Wordt geleverd met een selectie van geweldige presets van ons getalenteerde team van gemuteerde geluidssmeden zoals Mijk van Dijk, Nerk van Toktok, Dr Walker van Air Liquide en anderen.
- Gloednieuwe groove-timings van de verschillende triolen en gestippelde delay-tijden mogelijkheid om de routering tussen de vertragings- en filterfasen te wijzigen, zelfs door het filter in de feedbacklus te plaatsen.

Het is niet zomaar een digitale replica van de originele hardware; los van de volledige automatiseringsmogelijkheden die de DAW-omgeving biedt, ZDV brengt verschillende nieuwe functies in het spel.
De ZDV is een geheim studiowapen voor alle mogelijke instrumenten: drums, bassen, toetsen, gitaren, zang, FX, Foley... welk instrument of geluidsbron je ook speelt, de ZDV helpt je je geluid te verfijnen, herdefiniëren en opnieuw vorm te geven op fascinerende manieren.

Hij kost zo'n €99, maar wordt wel geleverd met: 'Worldwide delivery with UPS/Fedex/Latvian Post' :D

 
Een plugin moet wel echt iets speciaals te bieden hebben wat andere plug-ins niet hebben. Want hoeveel delay of reverb plug-ins heb je nodig? Meestal grijp je toch naar degene die je het fijnste vindt klinken of het snelste resultaat oplevert. Er is gewoon al zoveel op dit gebied, dat je onmogelijk steeds weer het nieuwste gaat kopen of alles kan volgen wat er uitkomt.
Dat klopt zeker!

Daarom brengen zoveel developers delays en reverb plugins uit, in de hoop dat hun delay/reverb DÉ go-to delay/reverb plugin wordt waar de gebruiker naar grijpt. ;)
 
Wat voegt het precies toe dan? Gewoon nieuwsgierig...
De sound die je er mee krijgt. Mogelijk is dat na te bouwen met andere plugins, delay distrortion, filter en modulatie. Maar met deze plugin heb je die sound direct. Zonder deze plugin ben je een uur verder en is je creativiteit / inspiratie misschien weg.
 
dat ze maar is een geste doen aan goede Erica Synths klanten en die een korting er op aanbieden. :D (wat sommige andere merken ook doen)
 
doen ze bij die nieuwe reverb van strymon (bigsky) ook niet? bij wie wel?
 
Back
Top