• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Faderfox MX12 + Faderfox EC4

Prijs
1 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

basalphenaar

Nieuwkomer
Lid sinds
14 januari 2017
Berichten
6
Aangeboden: een Faderfox EC4 en MX12 MIDI controller. Alles is nog aanwezig: de doos, de USB kabel en bij de EC4 ook de MIDI kabel. Ook de factuur van Music Store Professional is nog aanwezig, de controllers zijn gekocht in mei 2021.

De controllers zijn niet veel gebruikt en nog in nieuwstaat. Er zitten geen krassen en beschadigingen op en de knoppen, faders en encoders werken nog perfect. Ik verkoop ze nu omdat ik overgestapt ben op de modulaire Intech controllers.

Faderfox MX12
Prijs: 475 euro (of doe een bod)

IMG_1101.jpegIMG_1103.jpeg

Faderfox EC4
Prijs: 225 euro (of doe een bod)

IMG_1100.jpegIMG_1102.jpeg
 
Back
Top