Studiolics & Synthforum Winterrelease

BasZiePee

Stamgast
Lid sinds
17 oktober 2004
Berichten
128
Locatie
Den Haag
Muziekvrienden, vage kennissen, volkomen vreemden en vijanden!

Het idee was om een najaarsrelease te maken maar het werd een winterrelease. Waarom? dat staat leuker. En het duurde gewoon wat langer.
In de praktijk blijkt het gewoon wat langer te duren om je schapen vlot getrokken te krijgen en is op dit moment elk seizoen een release doen wat opportuun.

so goes that.

Maar de 2e release van Studiolics in samenwerking met Synthforum is daar!
Weer heel anders dan de vorige en samenstelling van de artiesten is dan ook iets anders.
Buzz on the Moon, Tragmadat, Roonan en BasziePee gingen al eerder met de billen bloot op de eerste Studiolics & Synthforum Springrelease.
Bijlevel, Jena-mu6 en Ytse zijn de nieuwkomers. Tof dat jullie meedoen!

De track van Roonan & Ytse is een vrucht van de Collapril 2022.
Het zou erg mooi zijn om meer vruchten van deze samenwerkingen van de toekomst te kunnen meenemen met de volgende keer. Want let wel: ons doel is de community te versterken en samen wat moois op te bouwen. Hoe vet zou het zijn als dit zou groeien en er wel elk kwartaal een toffe release is die steeds meer bekendheid krijgt binnen en buiten de (elektronische) muziekwereld.

afijn..
komt met uw tracks en ideeen!

hierissiedan!

 
Ik vind het een eer om op deze release te staan met een track. Het is een productie geworden met eigenzinnige nummers, bepaald niet doorsnee. En complimenten voor Studiolics dat ze dit weer voorelkaar gekregen hebben!!
 
Back
Top