oproep Synthforum & Studiolics Autumn Release

BasZiePee

Stamgast
Lid sinds
17 oktober 2004
Berichten
128
Locatie
Den Haag
Synthformers! Musicians in disguise!

De meeste wat actievere leden zullen het zich nog wel herinneren. Lang geleden in het zonnige en nog inflatieloze voorjaar van 2022 kwam er plots een idee en een oproep om de verborgen juwelen uit de diepe schatkelders en wellicht de nog diepere krochten van Fort Synthforum op te duiken en deze samen met ons, gratis en voor niets, zonder inflatie of nare bijbedoelingen te releasen op de grote muziekstreamers.

Dat is gelukt en dat heeft geresulteerd in de Studiolics & Synthforum Springrelease.
Dat was leuk! En een mooie compilatie van wat er zoal rondscharrelt in Fort Mc Synthforum denken we.

Maar we denken dat er nog veel meer is.

Na een voorzichtige oproep in de zomer bleek deze veel te zonnig en heet om Synthformers uit hun kelders te krijgen en is de “Summerrelease” in het vat blijven zitten.
Maar de temperatuur daalt, de rivieren hervullen zich en de boeren trekken zich terug om gras te kuilen en zuurkool te vermenteren.
Tijd voor de Autmn-release van Studiolics-Synhtforum ronseleralij! Met worst.

Heb je een track die je graag bij ons, met ons ( want we vinden het zelf ook leuk om een track bij de releases uit te brengen ondanks dat we individueel ook gewoon releasen…) stuur dan een PM, dan wisselen we gegevens uit. We vinden het ook leuk om even te bellen om ideeën uit te wisselen en/of zaken uit te leggen.
Woon je in de buurt van Den Haag? Dan zouden we zelfs tijdens een bakkie koffie of een biertje eens kunnen babbelen. Nog toffer.
De voorwaarden wat betreft het contract wat je krijgt zijn onveranderd sinds de springrelease.
Alles is voor jou zodra wij uit te releasekosten zijn.

Wat we van je nodig hebben:
Een wav file, 44.1 Khz 24 bit stereo.
Gemasterd op -14 LUFS

Hint: De ReMeix contest?

We luisteren alles. Wij selecteren de tracks voor de compilatie. Het kunnen dan, net als de Springrelease best verschillende genres zijn.
Op ons label Studiolics hebben wij een artiestenaccount wat we Studiolics Collabs noemen. Hieronder komen de Synthforum & Studiolics ~Releases uit. He tis dan een compilatie.

Mocht je niet goed weten hoe te mixen of te masteren dan kunnen we je daarbij helpen.
Voor mixing/masteren vragen wij een vergoeding. Maar je hoeft dit niet bij ons te doen, er zijn meerdere forumleden die dit ( naar eigen ervaring) prima doen. Eclectic bijvoorbeeld maar en er zijn er vast meer.

Muziekze!

Erik en Bas
forumleden en eigenaren van Studiolics
 
Back
Top