Hallo medetweakers en patchers,

Bitflipper

Tweak it till it Hertz.
Lid sinds
3 september 2022
Berichten
9
Locatie
Mill
Wel zo netjes om me even voor te stellen.
Knutsel graag met electronica en muziek. Bouwde rond 1980 mijn eerste synth (Formant), heb daar veel mee geleerd wat ik later heb kunnen gebruiken in mijn werk als sounddesigner en developer bij Generalmusic Italië.
Daar ben ik terecht gekomen via de importeur in Benelux waar ik werkzaam was als productspecialist, en in die functie veel contact had met muzikanten die ons veel feedback gaven over onze instrumenten, wat weer nuttig was voor upgrades en nieuwe generatie instrumenten. Prachtige tijd waar ik de hele ontwikkeling van analoog naar digitaal meegemaakt heb, een tijd waar we elke 3 jaar met een nieuwe generatie keyboard, synth of epiano uitkwamen die beduidend beter was dan de vorige generatie.
Rond 2003 kreeg de muziekindustrie het wat moeilijker en verdwenen er een paar merken. Na een uitstap naar een andere branche kreeg ik op de eerste Superbooth in Berlijn (2016?) het modular-virus weer goed te pakken en ben weer gaan bouwen. Inmiddels loopt mijn 3de kast vol (jullie herkennen vast het probleem ;-) en begin ik tijd te krijgen / maken om meer synth-events te bezoeken. Gisteren Dutch Modular Fest bezocht en daar weer gehoord over dit forum. Leek me leuk moment om aan te sluiten en ervaringen uit te gaan wisselen.

Tweak it till it Hertz!
 

Hover

-
Lid sinds
16 Maart 2002
Berichten
3.869
Locatie
Sint-Niklaas
Ik denk met plezier terug aan mijn GEM Equinox 76.

misschien kan je me helpen met deze vraag:

Ongeveer een jaartje geleden verkocht maar ik mis deze wel en ben intussen weer op de uitkijk naar een GEM Equinox 76.

Ik had mijn exemplaar voorzien van een IDE--CompactFlash adapter en 2GB kaartje (i.p.v. een harde schijf). Daarnaast het RAM uitgebreid naar 32 MB en de batterij vervangen.
 
Top