[Deep Tech] Deeper

Nightly Build

beware the fury of a patient man
Lid sinds
11 januari 2002
Berichten
5.921
Locatie
Utrecht, NL
Ongeveer 36 uur geleden aan begonnen en binnen 24 uur afgemaakt.
Toen naar een label gestuurd en het contract is al getekend.
Klaar voor mastering en ik wilde hem al versturen en toen dacht ik.. hee laat weer eens een track op synthforum posten 😃

Ik hoor graag reacties en vooral als er nog verbeterpunten te vinden zijn:

edit: nieuwe link:

 
Last edited by a moderator:
Ik heb geen verbeterpunten maar wat een heerlijke track zeg! Heb je andere tracks op je SoundCloud ook beluisterd, When it rains zou hier heel lang op repeat kunnen staan :D
 
Dank voor de positieve reacties. Fijn om te horen dat hij in de smaak valt. Ik heb hier met veel plezier aan gewerkt en ik ben zelf ook zeer content met het resultaat. Terug kijkend een wonderlijk proces: soms zit ik weken te worstelen met een nummer maar hier viel alles zo op z’n plaats. Erg fijn als dat gebeurt.

Heerlijk zomers trackje! Klinkt goed. Enige wat ik iets minder vond was de keuze voor clap en snare, die is wel heel traditioneel, maar da's misschien smaak gebonden.

Net zo als in het dagelijks leven probeer ik de balans te zoeken tussen traditioneel en progressief 😊
 
Het is mijn stijl niet echt, maar het klinkt prima. Wel redelijk oldschool allemaal (want deze lijkt me vooral traditioneel en niet erg progressief), maar de opbouw en arrangement zitten goed in elkaar. Vaak vind ik dit soort nummers vooral saai en dat had ik bij deze niet.
 
mooi. lekker. stevig. geen slagroom meer nodig.

Heb wel de neiging om hem nog verder te perfectioneren. Hier en daar schuurt het nog wat maar heeft ook wel charme een beetje rauwheid. Ik laat hem zo.

Trekt op niks!
Eurgh, ik bedoel: wondermooi!
Ik wou dat ik op dat nivo stond.
Perfect.

Dank voor het mooie compliment Gloomy. Doet mij goed
 
muzikaal top.. lekker basje, die lekkere diepe chord dubtechno sounds..

vocal 'deeper' mag er wel uit van mij... klinkt mij wat teveel als stock sound..
 
Op 0:34 die ‘deepeer deeper deeper’ met fade out en delay vind ik mooi.. lekker dromerig, mysterieus en.. diep..

ik vind die meer gesproken ‘deepers’ niet zo.. die klinken voor mij sfeerloos - te aangezet..
op
1:50
2:43
03:46
03:58
05:10

het is wat too much.. alsof het gesampled is uit een porno film.. ‘deeperrr’ :-)

op 03:16 ook.. mooi

En wat delay op die chord stabs 'paa-paa-pee' zou het denk ik nog mooier maken. Andere sounds hebben wel delay.. Ah, ik houd gewoon van delay.. lay..lay..lay..

Maar het is een lekkere track.. kan je lekker op spacen op de dansvloer.. Maar goed, het is jouw track he… ik ben maar een simpele ziel die er naar luistert en wat feedback geeft van achter z'n computertje :)
 
Laatst gewijzigd:
@Furious5 ik heb hem gemaakt zoals jij voorstelde. stemmen weg en delay toegevoegd:



Las dat ze er net zijn achtergekomen dat Vermeer bij het melkmeisje eerst allemaal rekken met kannen en andere troep op de achtergrond had geschilderd. Als hij toen het lef niet had gehad om het allemaal te wissen was het nu geen meesterwerk geweest. Hij had het toen al door: less is more!

Dit is het soort feedback waar ik op uit ben. Het is precies de reden dat ik mijn tracks hier graag voor review op het forum zet. Het helpt het nummer beter te maken. Dus dank!
 
Back
Top