Teclados zuid holland

teclados

"Ik heb grotere zalen leeggespeeld dan deze"
Lid sinds
18 Maart 2022
Berichten
6
Locatie
barendrecht
voorstellen, ben live bandmuzikant met een homestudio sinds +/- 1982 uit het zuid-hollandse
eerste serieuze toetsenboard was een hohner pianet-T. Verder van alles gehad Rhodes 73 (vroege serie) Rhodes 54, Kawai SX240 MKS50, AKAi AX73+S700 sampler geintegreerd als oscillator voor de AX73. EVS, GEM, maar liefhebber van Korg en Yamaha hardware

Met opnames begonnen met een ritmeboxje, DJ mixertje en twee casettedecks. Overdubben sound on sound. dat is uitgegroeid via atari's, 4-sporendecks enzovoort uitgebreid tot nu de standaard cubase+zolder vol troep situatie.

Treed al die tijd op als regelneef/sideman van kroeg op de hoek tot gdansk. En als je het zo lang doet zitten daar ook enorme high profile optredens tussen. Die leuke verhalen opleveren maar geen toevoeging zijn.
Functie in de band? Ik functioneer optimaal als sideman, strakke slaggitaar, koorzang en brood-en-boter toetsenbegeleidingen. acoustische gitaarintro's/toetsenbegeleiding naast een sologitarist en/of pianist/organist. Momenteel veel inval in standaard rockcoverbands.

setup live.... simpel MODX6 met extra hammond en synth samples. Eventueel aangevuld met E-mu PK6 (toetsen proteus2000. uitgebreid met symphony cards en vintage card) En heel soms laptop met komplete 13. Gitaar kan gewoon met een DI tot variax+PODpro of 1953-vintage GTB buizenversterker enz Midigitaar is lang niet live gebruikt Maar heb nog met een hybride gitaar+synth rek op het podium gestaan met 8 kanaals mixer, sampler, yamaha TX en midigitaar systeem rond 1987-1992. Nico servaas schudde altijd met het hoofd...maar zag de centjes met liefde in zijn kassa verdwijnen.
 
Haha, mooie introductie hoor :D Welkom op SF teclados! :biertje:
 
Back
Top