Holographic Romance [Ambient, Moog Mother-32/Subharmonicon, Roland MC-707, Vermona Mono Lancet '15]

Iedereen bedankt voor de complimenten. :okdan:
Toffe gear etc heb je ook.
Ben zeer tevreden met de huidige setup. Vooral de combinatie van losse synths met daarbij een aantal gitaarpedalen met elk één specifiek doel, maakt het erg veelzijdig om mee te werken. Digitaal en analoog gaan hierbij hand in hand. Qua benodigde ruimte valt het ook reuze mee. Het geheel past op een klein bureautje en een paar wandplanken.
Soms zat je wel even teveel in het hoog, maar dat kon de pret niet bederven.
Er zitten inderdaad een paar piekjes hier en daar qua hoge tonen. De Doepfer Dark Time stuurt onder andere de cutoff waarde aan op de Moog Subharmonicon (willekeurige waarden). Als er dan net een hoge waarde wordt uitgestuurd terwijl er ook nog een hoge noot voorbijkomt, dan resulteerde dat in zo'n piekje. Door de delay/reverb combinatie, galmt het dan ook nog wat na. Beetje jammer natuurlijk, maar ik ben ook niet uit op het winnen van glorieuze muziekprijzen, haha. :D
 
Wat mij trouwens nog is opgevallen, is dat YouTube het iets scheller laat klinken t.o.v. het originele WAV-bestand. Dat zal wel te maken hebben met de algoritmes omtrent compressie en zo.
 
Dynamische pads hoor.
Mooie ambient...:okdan:



nature-landscape-cliff-ireland-wallpaper-thumb.jpg

zo'n voorstelling?


waterfall1.jpg
 
Back
Top