• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Behringer X air XR12 digitale mixer/audio interface

Prijs
290 Euro
Conditie
Nieuw

3°P

Stamgast
Lid sinds
12 november 2008
Berichten
332
Locatie
Gent
Ooit gekocht voor een project echter nooit gebruikt! Dus helemaal nieuw!!!

Kleine beschrijving:
De XR12 mixrack houdt het midden tussen een break out-box voor live gebruik en een audio-interface voor studio gebruik. Hij heeft 12 analoge ingangen waarvan er 4 met een voorversterker zijn uitgerust. Het aansturen van dit rack is erg simpel middels een tablet of smartphone. De XR12 maakt zelf een draadloos Wi-Fi netwerk aan zodat je meteen verbinding kunt maken met het rack. Ook heeft hij de beschikking 4 interne stereo FX-processors (8 mono) met daarin een fors aantal effecten op studio-kwaliteit.


mini_DSCN5258.JPG
mini_DSCN5265.JPG
mini_DSCN5259.JPG
mini_DSCN5260.JPG
 
Back
Top