Solid State Logic komt met DeEss

1651645776341.png


SSL DeEss is een workflow-georiënteerd correctioneel hulpmiddel voor nauwkeurige sissende reductie en controle van hoge frequenties – gebruikt om overmatige sissen en harde midden-hoge frequenties, zoals de 'ess'- en 'shh'-geluiden in vocale takes te verminderen.

Naast workflowverbeteringen zoals automatische auditie en ingebouwde verhelderingsregeling voor het verjongen van gede-esseerde signalen, gebruikt DeEss een relatieve drempelalgoritme: waarmee u het ingangsniveau van het signaal kunt wijzigen zonder een destructief effect op de respons van de de-esser. Dit betekent ook dat u stille sissende gebeurtenissen net zo effectief kunt de-esseren als luide!



Met DeEss kunt u snel alleen de midden- of zijcomponenten van het signaal targeten, evenals automatische oversampling en vooruitziende opties inschakelen voor een respons van superhoge kwaliteit. Niet alleen dit, DeEss beschikt over een reeks zorgvuldig ontworpen presets voor verschillende vocale typen (tenor, alt, sopraan) en instrumentverwerking.

Weer een mooie plug-in van SSL. Ze blijven bezig..

Tot en met vandaag (5 mei) voor 66 Euro.

Bron:

 
Last edited by a moderator:
Hola,

Als zij gewoon goed kan zingen,dan heb je het niet nodig!
Bewijst weer dat iedereen denkt te kunnen zingen,deze man heeft ook het verkeerde voorbeeld gebruikt,
Wel goed om dit te verkopen:D

Groeten van andreos:)
 
Back
Top