Gforce Software OB-E v2, Oberheim endorsement, Windows support & more.

Gforce-Software-OB-E-Oberheim.001-678x381.jpeg


"Gforce Software OB-E v2 is officieel goedgekeurd door synth-pionier Tom Oberheim, heeft Windows-ondersteuning en biedt veel nieuwe functies.

Grootste hoogtepunt is de officiële samenwerking met het bedrijf Oberheim. Synth-pionier Tom Oberheim en voormalig ontwikkelaar Marcus Ryle hadden zoveel vertrouwen in de emulatie dat ze besloten deel te nemen aan dit project.
Het is de eerste software-goedkeuring van Tom Oberheim in zijn carrière.

Gforce Software OB-E v2 is een gratis update voor bestaande klanten. OB-E v2 is nu beschikbaar voor een introductieprijs van £ 119 / [imath]139 in plaats van £ 179 /[/imath] 199.
Het werkt als een VST-, VST3-, AU-, AAX-plug-in en zelfstandige applicatie op macOS (Intel + M1) en Windows." 
Lid sinds
10 oktober 2002
Berichten
5.112
Locatie
FUNKYTOWN
Gekocht. Absoluut de moeite! Ik had al de Disco DSP OB-Xd, Arturia OB-Xa V en de Sonic Projects OP-X, maar de Oberheim OB-E is een flinke stap voorwaarts. Dit klinkt gewoon 99,9% als een Oberheim. En dus logisch dat Tom himself toelaat dat de plugin de naamvermelding 'Oberheim' draagt.

Is ook echt een geweldige plugin. Trouwens, al het spul van G-force is best goed. Ik hoop dat ze alleen die heel kleine UI's een keer gaan aanpassen.
OB-E is resizable.
 

egres

Hardwarepolitie
Lid sinds
16 februari 2011
Berichten
6.323
Locatie
Synthcity
Dit klinkt gewoon 99,9% als een Oberheim. En dus logisch dat Tom himself toelaat dat de plugin de naamvermelding 'Oberheim' draagt.


OB-E is resizable.
'Een' Oberheim,maar welke ?... haha!
 
Top