1010music nanobox fireball, wavetable-synthesizer & lemondrop: pocket-sized granular Synthesizerin zakformaat voor onderweg

1010music-nanobox-fireball.001-678x381.jpeg


"1010music nanobox fireball, vuurrood, past in je zak en is een praktische 8-stemmige wavetable-synthesizer voor onderweg.

Nanobox fireball is een compacte 8-stemmige polyfone wavetable-synthesizer die bestaat uit twee wavetables en een enkele oscillator.

De bediening is identiek aan de Lemondrop granular synth: je bedient hem via een touchscreen met X/Y, twee draaiknoppen en vier knoppen met sneltoetsen.
Hiermee kunt u door de menustructuur navigeren.
Aan de achterkant heb je een USB-C aansluiting voor data & power, MIDI In/Out, klok in en een micro-SD slot.

010music nanobox fireball is nu (binnenkort) verkrijgbaar voor € 449 (adviesprijs)."

1010music-nanobox-lemondrop-678x381.jpeg


Het beschikt over twee granulators en een enkele oscillator.
Voor geluidsvorming krijg je twee multimode-filters en een effectensectie met in totaal 6 effecten. Inclusief flanger, distortion, chorus en phaser in het effectenblok 1. In het tweede vind je een delay en reverb.
Er is ook een modulatiesectie waarmee je beweging in je klanken injecteert. Het heeft twee envelopgeneratoren, twee multi-wave LFO's en een modulatie-sequencer. Dit laatste kan handig zijn voor het creëren van ritmische elementen.

The whole device is operated via a touchscreen with X/Y control, two rotary controls and four buttons. With these, you can navigate through the menu structure.
On the backside, you have a USB-C connection for data & power, MIDI In/Out, clock in, and a micro-SD slot. There is also a line in/out."


1010music nanobox lemondrop is nu verkrijgbaar voor € 449 (adviesprijs).


 
Laatst gewijzigd:
Top