• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Akai APC40 Mk2 met Decksaver

Prijs
100 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Little Phatty

RLRR LRLL
Lid sinds
25 januari 2008
Berichten
176
Locatie
NL
In prima toestand verkerende Akai APC40 Mk2 (nieuwprijs €298 ) + een Decksaver (nieuwprijs €39). 6 jaar oud, en in gebruikte staat. Nog vrij netjes en alles functioneert, maar er zit hier en daar wat stof op/in, al heeft deze APC het grootste deel van de tijd ofwel in de hoes, ofwel met de Decksaver erop gelegen, dus het valt mee. Komt met de originele verpakking.

Er zat ooit een code bij voor Ableton Live Lite, maar dat kaartje kon ik helaas niet meer vinden, dus hou er rekening mee dat je wel zelf een versie van de Ableton Live software moet hebben.

Daarnaast doe ik er, mocht je dat willen, gratis het Ableton boek "Making Music, 74 Creative Strategies for Electronic Music Producers" bij.

Totaalprijs €100, op te halen in Utrecht (uiteraard werkend te zien en proberen). Geen verzending.
 

Attachments

  • APC40 (1).JPG
    APC40 (1).JPG
    153 KB · Bekeken: 153
  • APC40 (2).JPG
    APC40 (2).JPG
    106,4 KB · Bekeken: 131
  • APC40 (3).JPG
    APC40 (3).JPG
    120,3 KB · Bekeken: 124
Back
Top