• De uitslag van de Synthforum Contest 2021 is bekend!
    De resultaten zijn hier te zien.

  • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

Nuccer - Unconsciousness

ohtar

Stamgast
Lid sinds
13 Maart 2003
Berichten
434
Ja mooi sounds en sfeer neergezet, maar duurde mij ook iets te lang om mijn aandacht vast te houden. Door die dikke reverb die constant aanwezig is verliest de track ook wat aan diepte. Op zich is het heel cool, maar ik zou het ook eens een moment weglaten of er iets meer mee spelen.
 

Geachte

Hout
Lid sinds
28 april 2011
Berichten
69
Locatie
de meern
Intro vind ik erg spannend en belooft meer, zoals jezelf aangeeft dat je blijft luisteren. Maar je moet wel in the mood zijn en dat is niet altijd zo. Na en paar minuten verwacht ik toch wel iets meer, maar op ongeveer 4:00 stort het gedeeltelijk in. Dat kan heel goed en zelfs extremer dan je doet, maar dan moet er wel een soort van 'hit' komen. Op 5:00 komt er weer iets meer, maar ik mis de verassing. Misschien past dat ook niet bij de title en is het puur meditatief bedoeld. In dat geval is het niet mijn ding. Het beloofde veel, maar het zakt in betreft de spanning.
 

Ytse

༼ つ ◕_◕ ༽つ
Lid sinds
16 december 2003
Berichten
2.706
Locatie
Rotterdam
Ik denk met betere mix dat deze veel beter zal klinken als geheel. De reverb op het geluid van begin in het midden wat wegdraaien zal idd veel helpen denk ik. Wel track met potentie.
 
Top