metatron - Blue Skies

Tjemmig. Dit klinkt wel heel erg lekker tot 2.55 daarna klinkt het voor mij totaal of beat of teveel galm / echo ofzo (maar misschien ligt dat aan mij) na 4.50 hersteld dit zich weer. Ondanks het tussen stuk super knap gedaan.
Denk dat dit komt door de lead die een lange release heeft en hierdoor de boel een beetje dichtsmeert. Misschien moet ik een van de layers een beetje inkorten om het wat meer ritme te geven. Thanks voor het luisteren.
 
De groove in de bas vind ik top, die maakt hem lekker bouncy. Snare-roll... en hij valt lekker energiek. Opbouw naar de break is ook goed. Main melodie werkt, maar klinkt wel wat schel misschien. De drop is.... top! Dit kun je als trance-DJ zo opzetten. Dikke track!

Goede opmerking trouwens van @KaeD. Ik kon er de vinger niet precies op leggen, maar soms klinkt het inderdaad wel er galmerig. Als je het in een grote zaal draait, galmt het nog meer.

Gaf het al aan bij m'n comment van KaeD, denk dat het de lead net iets te dicht is (te veel release) waardoor hey een beetje galmerig klinkt. Maar misschine heb ik ook wel te veel reverb gebruikt. Hou ik alrijd wel van!

Met die bass ben ik ook wel tevreden. Besteed altijd veel aandacht hieraan, om deze in het juiste ritme te krijgen.

Bedankt!
 
Je mag trots zijn op de productie! Zal het zeker goed doen op een dance festival, maar het genre bevalt mij steeds minder, altijd weer diezelfde drumbreakopbouw en doorgaande bassdrum. En ook het zuigende compressie (?)- effect of zoiets. Maar om positief te eindigen: in zijn soort het kan zeker concurreren met de profi's!
Dankjewel! Ben er ook zeker wel trots op.
 
Op een feessie vijventwintig jaar geleden zou ik hier keihard op gegaan zijn. Helaas kwam er op een gegeven moment echt van dat schijtpubliek op af.
Nu associeer ik deze muziek vooral met autoritjes, ondergaand zonnetje erbij 8)
Klinkt helemaal af wat dat betreft!

Dit soort muziek is goed voor in de auto inderdaad. Lekker gassen en gaan! Bedankt voor het luisteren :okdan:
 
Mooie hoofdmelodie, prachtig nummer, maar hier heeft men zo'n spreuk:13 in een dozijn. Voor mij persoonlijk klinkt het niet progressief genoeg, maar het zou een leuke retro-plaat kunnen zijn. Je bent 20 jaar te laat, lol. Nee yo, hier zit veel werk in. Proficiat. Stem!
Het is misschien 13 in een dozijn, maar daar ben ik helemaal blij mee. Bedankt voor het luisteren en je stem :)
 
Knap geproduceerd. Ik ben het overigens niet echt eens met dat muziek 'te laat' zou zijn, muziek drukt dan misschien wel een stempel op een periode, en deze track lijkt misschien wel op muziek uit zo'n periode, maar muziek op zichzelf is gewoon tijdloos. Het hoeft niet altijd vernieuwend te zijn, als het maar goed gedaan is. En dat is het. :okdan:
Cool, fijn om te horen. En bedankt ook voor het luisteren!
 
Klinkt lekker, idd profi. Echter mijn probleem is dat als ik 5 van dit soort nummers na elkaar is het voor mij allemaal hetzelfde.
 
Niet mijn muziek, maar klinkt professioneel. Inderdaad is er ritmisch iets met het middenstuk aan de hand, maar dat is al benoemd.
 
ik hoor dit liever dan hedendaagse shitty EDM. Ik zou wel op 3min 36 die lead een snufje willen verschuiven in de grid, dan klinkt ie niet zo raar :D
klinkt rond 4min 50 nogal gold van euh dinges... Hoe heten ze alweer... 2 many dj's gebruikte de track in hun video set...
 
Een of andere manier had ik bij jouw naam zware Industrial beats verwacht.

Snare is helder zeg! Er zit een bepaalde extra portie midhoog EQ in. Oi, in de break rond 3'00" zit ook dat heldere opgepompt in die synth. Maar het doet niet zeer. Het pompt wel en staat IMHO iets te hard tov de kick, maar dat is mijn smaak. Het klinkt profi! Maar is niet mijn ding.
 
Sterke productie, klinkt erg pro. Helemaal terug de trance in. Met pompende geluiden en een berg power. Vind de main lead in de break wel schel, mist een beetje laag wat hem draagt volgens mij daardoor klinkt het wat dun en schel. In de drop blijft hij nog steeds wat schel. Vette plaat, alles er in en klinkt tof buiten de main lead wat mij betreft.
 
Ik waande me even op Tomorrowland ;) . Alle klassieke trance-ingrediënten zitten er in: sidechaining, stabs, van pads-only naar arpeggio's etc.

:doei:
 
Niet mijn muziek, maar klinkt professioneel. Inderdaad is er ritmisch iets met het middenstuk aan de hand, maar dat is al benoemd.
De compressor release staat te vroeg (of te laat, ligt er een beetje aan wat je met dat geluid zou willen). Da's jammer, want verder is het wel een lekkere track. Al met al wel een stem waard.
 
Back
Top