• De uitslag van de Synthforum Contest 2021 is bekend!
    De resultaten zijn hier te zien.

  • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

Evil303 - Motorcycle Narcotics

ohtar

Stamgast
Lid sinds
13 Maart 2003
Berichten
434
Dit is totaal niet mijn muziek, maar volgens mij moet dit soort muziek het hebben van goed doorstampen. Doordat het ritmisch allemaal wat spaak loopt werkt het daardoor voor mij in ieder geval niet.
 

e-Gloomy-nations

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
12 april 2006
Berichten
9.796
Locatie
België
Lekker veel variatie in de kickdrum, coole effecten en verrassende wendingen. Misschien een beetje teveel vocals, of je moest er effecten opzetten... leuke track, ik vind bijna alles mooi wat jij maakt. Trouwens, ik ga op iedereen stemmen, omdat iedereen het verdient. :)
 

The Big Ear

Ouwe rot
Lid sinds
15 juni 2011
Berichten
624
leuk, maar heb al betere nummers van u gehoord. Deze klinkt minder oprecht, mss zelfs een beetje geremd, tov wat ik uw beter werk vind.
 

Knop

Stamgast
Lid sinds
8 Maart 2011
Berichten
357
Locatie
Flevoland
oldskool acid, lekker hard, maar mij te rommelig. Daar zou ik slecht van gaan op de dansvloer denk ik. De vocals doen me gelijk denken aan "I'll be your only friend" etc en da's dan weer een plus. Hm.
 

Erwinn

Stamgast
Lid sinds
22 december 2013
Berichten
217
ik vind alle sounds hier tof, behalve de kick. Nou ja, die vind ik op zich ook lekker, maar een beetje stuurloos. Ik vind de vette overall sound heel fijn. Wat meer structuur, een opbouw met kop en staart mis ik een beetje.
 

EviL303

Ouwe rot
Lid sinds
19 juni 2003
Berichten
1.424
Locatie
Italia - Milano
Bedqnkt voor de vele reacties , ik weet hoe ik stampers moet maken (bijvoorbeeld deze) , nu met deze track wou ik het bewust anders doen (uit mijn comfort zone treden) en als niet getrainde muzikant (lees autodidact en verstaat geen bal van muziek theorie), kan ik me voorstellen dat het een rommelig boeltje is voor meeste mensen (en ik versta de kritiek wel , is 1 van mijn voornemens om in 2022 wat minder chaotisch muziek uit te brengen!).

Dus overall ben ik best wel tevreden over de reacties en ik hou rekening met wat er gezegd word, idd als ik alle nummers hoor dan spring ik er een beetje uit , en zoals eerder gezegd ik wou gewoon eens deelnemen :D , anyway voor iedereen een prettig muzikaal 2022 gewenst!
 

Danny

DAW-less creator °1967
Lid sinds
13 Maart 2003
Berichten
3.159
Locatie
Hoevenen - Antwerpen
Not my cup of tea ... sorry. Maar het bewijst nog maar eens hoe polyvalent er aan deze contest mee wordt gedaan en dat is op zich ook goed ;).

:doei:
 

stoter

Stamgast
Lid sinds
25 oktober 2021
Berichten
268
Locatie
Utrecht
Jaaa coole inzending hoor :okdan:. Dik en met een eigen identiteit. Tof experiment, als dit een uitstapje voor je was.

De mix is al benoemd. De drumsounds staan inderdaad hard, ook voor een track die moet knallen, imho. De rest valt daardoor een beetje buiten de boot. Zou kunnen schelen in de spanningsboog.

Die stem is vet, verstaanbaarheid maakt me niet uit, hou wel van 't mysterie (en je verstaat het enigszins tijdens de break).

Tegen het einde lijkt de track gevonden te hebben waar het naar zocht, wanneer die "akkoord-progressie" erin komt. Geeft houvast. En is een vet stuk!
 

Googol

Ouwe rot
Lid sinds
18 december 2001
Berichten
1.287
Locatie
Den Bosch
Lekker nummer.:okdan:
Dit is het beterde schuif/draai en druk/klik werk. (Roland en Korg).
en een Daw.
Stevige gabber bass.:okdan:
 

Alk

Stamgast
Lid sinds
7 november 2016
Berichten
103
Lekker rauw. Deed me een beetje denken aan de Hellraiser cd’s van vroeger. Daar kwamen ook veel 303s in voor, alleen hadden die tracks iets meer bpm’s.
 
Top