• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Prijs
180 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

SirSickSik

zwaar behaard lid
Lid sinds
18 januari 2008
Berichten
1.183
Locatie
Tussen me gear
De eerste basskick-module van hexinverter in de lijn van mutant-drum modules. Geen DIY, gewoon de originele fabrieks-versie, eerste eigenaar.
Analoge, 808-gebaseerde bassdrum met een extra voltage-controlled distortion die ook voor externe signalen inzetbaar is. Ook te gebruiken als tom of bass, al is de pitch-tracking geen perfect getunede 1v/oct.
Met een tip: gebruik een simpele passive 6db hp-filter van rond de 35hz over de distortion output, dit maakt de aanslag nog net even wat strakker en verwijdert de kleine dc-offset die de distortion creëert en eventuele compressors beïnvloedt.

Voor andere mutant drum modules (hihat/clap), zie mijn overige berichten.
Ik ben nog op zoek naar de WMD chimera en fracture (zwarte versies), dus ik sta open voor ruil.
 
Laatst gewijzigd:
Top