Soundmit International Sound Summit - Virtual Edition

Soundmit International Sound Summit - Virtual Edition
Geplaatst door matt second
Turijn
Zaterdag, 13 november, 2021 - 9:00
Tot: Zondag, 14 november, 2021 - 23:00
(---)
Categorieën

Aankomende data
Alle tijden worden weergegeven voor tijdzone: Europe/Amsterdam

Dit event is afgelopen

matt second

acid management
Staff member
Lid sinds
28 augustus 2001
Berichten
5.645
Locatie
Delft
Soundmit, het Italiaanse evenement gewijd aan synthesizers en muziektechnologieën.

Gasten uit 4 verschillende tijdzones, tal van live concerten, workshops, masterclasses en videobijdragen van alle exposanten met exclusieve previews, internationale dealers en kopers.

Een ongekende virtuele editie gemaakt in samenwerking met het beroemde "Museo del Sintetizzatore Italiano e Marchigiano"


Soundmit is al 11 jaar hét internationale evenement gewijd aan de wereld van synthesizers, elektronische muziekinstrumenten en nieuwe technologieën.

Het vindt plaats in Turijn, een strategische positie die gemakkelijk bereikbaar is vanuit heel Europa dankzij de internationale luchthaven en spoor- en wegverbindingen.
Elk jaar herbergt het bedrijven van over de hele wereld en werkt het samen met belangrijke institutionele entiteiten zoals het Italiaanse handelsagentschap, dat de aanwezigheid van internationale kopers garandeert, en met tal van internationale mediapartners

De VIRTUAL BOOTH is een open vitrine die een heel jaar actief blijft, naast de dagen van het eigenlijke evenement, en garandeert een hoge zichtbaarheid en toegang tot nieuwe internationale en Italiaanse zenders.

Soundmit 2021​

13/14 Nov 2021
Via Vittorio Andreis 18 - Torino
info@soundmit.com
+39 347 71 22 457
 
Back
Top