• Synthforum bestaat 20 jaar !

 • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Happy sythpop/wave

bikkel

Everything is on the One
Lid sinds
14 november 2001
Berichten
12.172
Locatie
Utrecht
Ja zit wel heel lekker in elkaar! Heb meestal meer te zeggen als ik iets niet goed vind! Ik was er na 3:00 wel klaar mee dus toen hield hij ook gewoon op. Je kunt dit natuurlijk afmaken met zang of wat spannendere variaties maar het is zo ook lekker, een soort van muzakje ergens in een TV programma over mensen die even een tuinhuisje in elkaar zetten alsof het allemaal super makkelijk is.

Waar komen de drums en gitaarpartijen uit? Zelf gespeeld?
 

axa

Alex von Elzer
Lid sinds
11 december 2007
Berichten
139
Locatie
Hoek van Holland
Klopt, het begint wat eentonig te worden na een tijdje. Dit was ook mijn eerste poging op dit gebiedt. Drums en gitaar zijn echt en door mij zelf ingespeeld. Kan helaas niet zingen, maar misschien vind ik nog wel eens een zangeres. :)
 
Lid sinds
11 januari 2021
Berichten
125
Locatie
Landgraaf
Lekker strak en leuk klinkende performance. Ik zou zelf wel rond 1.40 nog iets invoegen dat afwijkt van de rest (qua ritme en/of melodielijn) anders wordt het te eentonig. Maar verder erg knap gedaan, zeker als je dit live hebt ingespeeld:)
 

axa

Alex von Elzer
Lid sinds
11 december 2007
Berichten
139
Locatie
Hoek van Holland
Klopt helemaal, maar in je eentje is het veel werk. Ik ben al op zoek naar een andere artiest om zo de "werkdruk" te ontlasten. (Eigenlijk om meer plezier te hebben)
 
Top