• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Arturia Matrixbrute in nieuwstaat

Prijs
1400 Euro
Conditie
Nieuw

SixthSense_007

FL Studio FTW!
Lid sinds
16 mei 2007
Berichten
21
Locatie
Steyl
thumbnail_image0.jpg


Kameraad van me heeft enkele jaren geleden een zeer goed uitgeruste studio in willen richten maar is door omstandigheden nooit eraan toegekomen om die in gebruik te nemen, en ziet zich nu genoodzaakt om een deel van zijn gear, die eigenlijk nooit echt gebruikt is, van de hand te doen. Deze MatrixBrute is aangeschaft in 2018, zit nog in de originele verpakking, en is 3 keer uit de doos geweest. De aankoopbon en de documentatie is nog aanwezig. Af te halen in Steyl bij Venlo, of verzending, verzekerd uiteraard. De verkoper is zelf enkele jaren geleden vanuit Nijmegen naar Duitsland verhuisd, vandaar dat ik hem voor hem aan bied, is voor eventuele gegadigden makkelijker omdat je geen test hoeft te ondergaan om de grens over te steken etc.

Prijs is niet onderhandelbaar.
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top