• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Winters liedje

Montfrooij

Stamgast
Lid sinds
4 februari 2020
Berichten
406
Locatie
Gelderland
Al weer even geleden dat het zo wit was als hier, maar toch. Vandaag moest ik er aan denken.

Muziek gemaakt met de onderstaande beelden in m'n hoofd en ik heb e.e.a. in elkaar geknutseld met Reason (toen nog 10.4) en de bas komt van de Minitaur.
Die had voor mij nog wel wat harder gemogen, maar ik heb dan ook 'iets' met bas :)
Een keer geen ritme gebruikt (voor mij ongebruikelijk), maar dat vond ik ook wel passen bij de beelden.

 

Montfrooij

Stamgast
Lid sinds
4 februari 2020
Berichten
406
Locatie
Gelderland
Mooi plekje daar zo aan het water! En een heerlijk rustgevend muziekje...
Thnx.
Ja, het is dat m'n vrouw daar werkt op de basisschool, anders hadden we er ook wel willen wonen.
Het huis met die zonnepanelen op het dak is haar ouderlijk huis, dus dat ken ik van binnen en van buiten.
Toevallig verhuren ze een deel van die woning aan m'n zus die daar een buurtwinkel is begonnen 4 jaar geleden met een dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Wij wonen overigens een paar km verderop, ik moet de beelden nog bewerken (en nog muziek erbij bedenken), als het goed is komt de Peak vanavond, dus met een beetje mazzel kan je die binnenkort ook horen bij nieuw werk.
 
Top