• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Reon Diftbox R (de groene)

Prijs
290 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

sparood

nog steeds niks
Lid sinds
9 oktober 2013
Berichten
132
Hey,

Ik ga mijn Reon Driftbox R (de groene variant) verkopen. Het is een heel leuk speeltje maar het is tijd voor iets anders. Kleine mini-synthesizer met een indrukwekkende sound, zoals je mag verwachten van Japanse makelij zit de synth bijzonder stevig in elkaar, en een goede additie voor op reis of als je weinig ruimte hebt. Gaat om een analoge synth met 2 oscillators, Filter a la Moog, asr/adsr, trigger button en CV interface. Heeft echter geen midi, maar wel CV!

Vraag er €290 voor. Ruilen voor ander mooi spul is ook bespreekbaar. Ben op zoek naar een handheld recorder, maar heb ook interesse in noise bakkies, effecten of ander leuk spul.


Groet,
Wouter
 
Back
Top