Vrienden van Synthforum

Dr van Lansberg

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
18 februari 2011
Berichten
11.028
Locatie
Amsterdam
Je hebt het vast al gezien op de voorpagina, een kopje Vrienden van Synthforum. En als je op een van de namen hebt geklikt die onder het kopje staan, heb je ook gezien dat je wordt doorverwezen naar een pagina met een beknopte bedrijfspresentatie. Hoe zit dat nou precies?

We weten dat er onder de leden van Synthforum de nodige ondernemers zijn die producten of diensten aanbieden die direct gerelateerd zijn aan de onderwerpen die op het forum worden behandeld. Zo kennen we synth bouwers, case bouwers, docenten, studio verhuurders, frontjes- en panelen bouwers, reparateurs, onderdelenleveranciers of stofhoezenspecialisten als lid. In het verleden hebben we een strikte "no commerce" policy gehad. Het promoten van het eigen aanbod was niet toegestaan. En eigenlijk is dat jammer omdat we als lid duidelijk gebaat kunnen zijn bij de producten of diensten die door andere leden worden aangeboden. En we zijn niet voor niets een community. We hebben dus gekeken of we op het forum ruimte konden maken voor deze ondernemers.

Daarnaast heeft een forum als het onze stabiele bronnen van inkomsten nodig. Zoals jullie weten hebben we altijd geleefd van advertentie-inkomsten en de gulle giften van leden. We merkten echter dat de advertentie-inkomsten langzaam terugliepen (door wijzigingen bij Google en het groter wordend gebruik van ad-blockers door leden), terwijl de kosten juist gestegen zijn. Om gezond en up-to-date te blijven zijn we op zoek gegaan naar alternatieve fondsen. Een lid kwam vervolgens met het voorstel van de bedrijfspresentaties. Als een lid met een onderneming het forum sponsort, kunnen we dan erkenning geven in de vorm van een pagina met informatie over het bedrijf?

Na wat wikken en wegen was het antwoord "ja", onder bepaalde voorwaarden:
- Het aanbod dient duidelijk te passen in de context van Synthforum.
- Er mogen geen discussies worden gestart ten behoeve van de promotie van de onderneming.
- Vrienden van Synthforum moeten minimaal 1 jaar lid zijn voordat ze in aanmerking komen voor een eigen pagina.
- Er staat een donatie tegenover van minimaal 100 Euro (Synthforum verstrekt een factuur).
- De pagina blijft na de donatie 1 jaar beschikbaar.
- De pagina mag naar eigen inzicht worden ingericht en bij behoefte komt er assistentie van het modteam.
- Vrienden van Synthforum mogen in relevante discussies verwijzen naar hun pagina op het forum, maar niet overmatig (zulks ter beoordeling van de moderators).

Neem eens een kijkje bij de vrienden. Het zijn (tot nu toe) heel sympathieke leden met een al even sympathiek aanbod. En ze zijn (ook weer tot nu toe) langer lid dan ondernemer.

Mocht je nu denken "goh, dat wil ik ook wel eens een jaartje proberen", neem dan even contact met mij op om de details te bespreken.
 
Vertel er gelijk bij dat jullie “synthforum “ kompleet niet verantwoordelijk zijn van de inhoud van de sites.
 
Erg positief.
Contact gehad met soundeducation (Ignace).
Dit jaar lukt het me niet vanwege nieuwbouw en teveel tijd wat dat kost.
Volgend jaar daar de opleiding in !
 
Back
Top