• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

(Acid) Borodino

deathspell

Ouwe rot
Lid sinds
29 juni 2012
Berichten
1.262
Ik geloof inderdaad dat je het leuk vond om dit in te jammen, en jammen is altijd leuk, maar vanuit het perspectief van een luisteraar is het allemaal wat minder interessant... sorry.
 

bikkel

Everything is on the One
Lid sinds
14 november 2001
Berichten
12.102
Locatie
Utrecht
Op 0:30 begint mijn aandacht af te dwalen. Alles voor die tijd vind ik lekker. Waar komt die bassline uit? Echt zo'n lijntje voor gekke dansjes.
 

Ondineke

Stamgast
Lid sinds
3 Maart 2020
Berichten
111
Locatie
Ernem
Op 0:30 begint mijn aandacht af te dwalen. Alles voor die tijd vind ik lekker. Waar komt die bassline uit? Echt zo'n lijntje voor gekke dansjes.
Dan begint het pas }:|. Maar goed, ik ben dol op herhaling in muziek. Recursie is de sleutel, stiekem zou ik liever muziek maken waar nóg minder gebeurt. Dat lukt me nog niet. De bassline komt uit de Micromonsta v1, gesequenced door de digitakt.
 
Top