• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

[Acid Electro] A Meditation On The Nature Of Solitude

l-rs

Ingeburgerd
Lid sinds
23 januari 2003
Berichten
96
Locatie
Utrecht

bikkel

Everything is on the One
Lid sinds
14 november 2001
Berichten
12.102
Locatie
Utrecht
Nice, ik hou wel een beetje van die analoge soep stijl a la eerste album van 808 State. Wat ik een beetje mis is een soort van grand finale waar er nog één geluid bij komt (bijvoorbeeld een bassline) die het echt even helemaal af maakt. In plaats daar van blijft het kabbelen en bouwt het weer af en op.
 

l-rs

Ingeburgerd
Lid sinds
23 januari 2003
Berichten
96
Locatie
Utrecht
...alsof je een beetje in de niksige mist hangt? Mission accomplished! :D
 

matt second

acid management
Lid sinds
28 augustus 2001
Berichten
5.447
Locatie
Delft
Fijn Lars! Ik loop gelijk alle tracks op je soundcloud door. Lekker veel TB-303 8~
 

bikkel

Everything is on the One
Lid sinds
14 november 2001
Berichten
12.102
Locatie
Utrecht
...alsof je een beetje in de niksige mist hangt? Mission accomplished! :D
Mjaaaa maar het hoeft niet echt een super climax te zijn of pakkende melodie, maar gewoon iets wat gewicht heeft. Een stukje percussie uit noise met een speakerratelend lage basnoot of zo.
 

l-rs

Ingeburgerd
Lid sinds
23 januari 2003
Berichten
96
Locatie
Utrecht
Dank allen voor jullie commentaren en complimenten! (Ik zou vorig jaar een vinyl-release doen maar "daar kwam iets wereldwijds tussen" :erm: dus om niet op allerlei tracks te zitten ben ik ze gewoon weer in eigen beheer aan het uitbrengen.) Door lockdown ben ik wat in de so(m)bere hoek terechtgekomen. Vanmiddag maar eens aan een 4/4 stamper beginnen. 8)
 

Bambisk

jwt
Lid sinds
25 november 2019
Berichten
396
Locatie
Zwolle
Het meeste is al gezegd volgens mij. Ik vind de snare iig extreem lekker klinken. 9 minuten is mij alleen wel wat lang. Rond de 6 minuten begin ik m'n interesse te verliezen. Maarrrr, ik heb sowieso al wat meer moeite met aandacht bij electro houden.

Ik zie (hoor) de 4/4 stamper graag tegemoet want dat is meer mijn ding :D
 
Top