• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

[Blues] Devil Woman

PsychoBob

Ouwe rot
Lid sinds
12 augustus 2002
Berichten
584
Locatie
Dordrecht
Een bezopen Alex Mumbee met z'n gitarist stijf onder de coke... 8)
 

Attachments

 • Devil Woman.mp3
  10,9 MB · Bekeken: 0

Laboratorio Incognito

Ingeburgerd
Lid sinds
11 januari 2021
Berichten
53
Locatie
Landgraaf
Ah, super, lekkere nostalgie uit de eerste jaren dat ik ook die muziek maakte, ben zelf ook dikke fan van Blues. Klinkt ook heerlijk :P. Maar..... speel je hier zelf op mee of is dit gewoon een track van iemand anders?
 

PsychoBob

Ouwe rot
Lid sinds
12 augustus 2002
Berichten
584
Locatie
Dordrecht
Hahaha, thx! Ik ben ook helemaal geen blues zanger, joh. Track is als geintje ontstaan, maar mijn omgeving vond hem wel releasewaardig.

Dit is de releaseversie, heb wat aanpassingen aan de gitaar gedaan (overlappende nootjes verwijderd). Nee nee, dit is geen echte gitaar!
En een paar kleine mix-aanpassingen...
 

Attachments

 • Devil Woman.mp3
  10,9 MB · Bekeken: 0

Iwanw

www.iwanopmaat.nl
Lid sinds
28 juni 2020
Berichten
145
Locatie
Utrecht
Heel erg lekker nummertje. Deze ga ik vanavond laat nog eens luisteren!
 

Luctae

Ouwe rot
Lid sinds
6 juni 2010
Berichten
974
Locatie
't Gelders Eiland
Heeeerlijk zeg! maaaruh.. het ene orgeltje links gepanned, het ander rechts, die snap ik wel, maar waarom zet je de gitaar niet gewoon in het midden? Het belangrijkste element in de mix staat nu vrij ver naar rechts, dat zou ik aanpassen.. En misschien een tikkie meer reverb over de gitaar. Maar goed ik ben een sucker voor reverb, dus daar moet je misschien niet naar luisteren :D
 

PsychoBob

Ouwe rot
Lid sinds
12 augustus 2002
Berichten
584
Locatie
Dordrecht
Links zit een elektrisch pianootje...

Ik heb de gitaar een stuk naar rechts gezet, omdat de zang in het midden zit. Vond het zo beter klinken. Smaken verschillen.
 
Top