• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

BSP jam

krautrock1958

Ouwe rot
Lid sinds
22 september 2016
Berichten
3.799
Locatie
wormerveer
Vanmiddag zat ik ff met de BSP te jammen voor het eerst eigenlijk, met een drumrack van Live en een basslijntje van Vacuum Pro, beetje polymetrisch af en toe, in ieder geval gein ermee gehad.:okdan:
Het is geen track in feite maar vond 'm leuk genoeg om toch ff te posten.
 

Attachments

 • BSP jam.mp3
  14,3 MB · Bekeken: 0

krautrock1958

Ouwe rot
Lid sinds
22 september 2016
Berichten
3.799
Locatie
wormerveer
@Robi; thanks!
Tot nu toe gebruikte ik de BSP voor wat sequences maar gisteren voor het eerst als instrument voor improvisatie en dat beviel goed dus ik ga er meer mee doen.
 
Laatst gewijzigd:
Top